Ik heb een philips saeco ep3550 die foutcode 2 geeft

Yaaki
Berichten: 2
Lid geworden op: vr 10 jul 2020, 12:27

Ik heb een philips saeco ep3550 die foutcode 2 geeft

Berichtdoor Yaaki » vr 10 jul 2020, 18:38

Ik heb een philips saeco ep3550 die foutcode 2 ineens geeft, wanneer ik koffie wil inschenken krijg ik direct een fout met 2. Ik heb al het zetunit schoongemaakt maar zonder succes ook al het koffie eruit gehaald , heeft ook niet geholpen:(
Bijlagen
IMG_7845.jpg

Gebruikersavatar
Barista74
Berichten: 216
Lid geworden op: ma 07 mei 2012, 11:45
Locatie: Utrecht

Re: Ik heb een philips saeco ep3550 die foutcode 2 geeft

Berichtdoor Barista74 » vr 10 jul 2020, 21:14

Error code 2 bestaat niet :-)

Wat doet die nog wel? Spoelt die als je hem aan zet?

Misschien heb je hier wat aan?
https://www.koffiestrateeg.nl/wp-conten ... minuto.pdf

Je kan in de testmodus de verschillende onderdelen van de machine testen.
Expobar Brewtus IV, Eureka Zenith 65E, Fracino Lever Retro 2, La Pavoni Europiccola White en heel veel meer.
Voor de beste koffielocaties: www.worldmapofcoffee.com

Yaaki
Berichten: 2
Lid geworden op: vr 10 jul 2020, 12:27

Re: Ik heb een philips saeco ep3550 die foutcode 2 geeft

Berichtdoor Yaaki » vr 10 jul 2020, 23:43

ja zeker, hij spoelt wel, alleen als ik koffie wil schenken krijg ik die code 2. Hoe kan ik in de test omgeving komen ?

Vickycools
Berichten: 1
Lid geworden op: za 18 jul 2020, 21:47

Re: Ik heb een philips saeco ep3550 die foutcode 2 geeft

Berichtdoor Vickycools » di 21 jul 2020, 20:55

Ik krijg deze foutcode ook.
Heb je al een idee wat het kan zijn?

Groetjes

thespeed
Berichten: 1
Lid geworden op: zo 26 jul 2020, 12:23

Re: Ik heb een philips saeco ep3550 die foutcode 2 geeft

Berichtdoor thespeed » zo 26 jul 2020, 20:21

Ik krijg deze foutcode ook.
Heb je al een idee wat het kan zijn?

Groetjes
In een manual van een ander type Saeco staat dat dan de "grinder disconnected"is.

https://www.manualslib.com/manual/11966 ... ml?page=43

Als ik zo de andere codes bekijk dan lijken ze allemaal redelijk hetzelfde.

Misschien de bekabeling (van de maler) daarvan bekijken en kijken als alle stekkers er goed inzitten?
Ik heb hier nog een Saeco Minuto staan en het viel mij op dat de stekkers die in de hoofdprint zaten gewoon niet goed vastgedrukt waren.

Misschien heb je hier wat aan.


Terug naar “Volautomaten”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 9 gasten

cron