Pagina 1 van 1

Boek: Modulating the Flavor Profile of Coffee One Roaster’s Manifesto

Geplaatst: wo 19 okt 2022, 15:19
door Ruben-
Is er iemand toevallig in het bezit van dit boek en wil hem voor een zachter prijsje dan de nieuwprijs doorverkopen?

Ik hoor het graag :D

Re: Boek: Modulating the Flavor Profile of Coffee One Roaster’s Manifesto

Geplaatst: do 20 okt 2022, 10:28
door Ruben-
Of andere boeken waarvan je denkt dat ze toegevoegde waarde hebben om het branden onder de knie te krijgen.

Re: Boek: Modulating the Flavor Profile of Coffee One Roaster’s Manifesto

Geplaatst: do 20 okt 2022, 11:00
door fransg
Ruben- schreef: wo 19 okt 2022, 15:19 Is er iemand toevallig in het bezit van dit boek en wil hem voor een zachter prijsje dan de nieuwprijs doorverkopen?

Ik hoor het graag :D
Ik heb het boekje en ik vind één pagina ervan de kern van de zaak en het hele betoog:

Re: Boek: Modulating the Flavor Profile of Coffee One Roaster’s Manifesto

Geplaatst: vr 21 okt 2022, 08:14
door Ruben-
Dat scheelt weer lezen dan. Bedankt hiervoor.

Kwam hetzelfde toevallig tegen in een recent uitgevoerd onderzoek. Foto van de conclusie en het gehele onderzoek zijn bijgevoegd.
Het betreft de correlatie tussen de tijd in beide fasen en het toenemen/verminderen van de smaakprofielen. Ergo, hoe langer de tijd in een bepaalde fase hoe meer of minder (+ of -) een bepaalde smaak zich voordoet.

Re: Boek: Modulating the Flavor Profile of Coffee One Roaster’s Manifesto

Geplaatst: vr 21 okt 2022, 08:31
door fransg
Goed gevonden!