Re: Fracino Roastilino

95
Ja ik denk dat het wat beweging betreft wel wat weg heeft van het trage zware lava dat omhoog komt, waarna er van alles omhoog spuit en spat, en de boel weer terug zakt. Of iemand die zich niet zo lekker voelt, twijfelt of hij moet overgeven, het een paar keer binnen wet te houden maar dan... bwaak! ;-)
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino

Re: Fracino Roastilino

96
Fascinatie: gekieteld worden in je halfbewuste. 't Wordt bijna artistiek hier... ;)
La Scala Butterfly (+ Erics E61 thermometer), Mazzer Major, Gaggia Factory 106 met Tije's koelring, vier tampers (Vlak, American curve, Eurocurve), Gene Café, Aeropress, Kyocera CM-45, ROK-Grinder

Re: Fracino Roastilino

97
fransg schreef:Ja ik denk dat het wat beweging betreft wel wat weg heeft van het trage zware lava dat omhoog komt, waarna er van alles omhoog spuit en spat, en de boel weer terug zakt. Of iemand die zich niet zo lekker voelt, twijfelt of hij moet overgeven, het een paar keer binnen wet te houden maar dan... bwaak! ;-)
Nou je weet het lekker te omschrijven hoor ...
Ik hoop dat dit niet de reactie is die volgt op het consumeren van de koffie ;)
Bezzera Unica | Quamar M80E

Re: Fracino Roastilino

98
Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat je die neiging absoluut niet krijgt bij de koffies van Frans. Laatst wat geproeft en meegekregen voor thuis en dat smaakte bijzonder goed! 8-)
Expobar Brewtus III- Ponte Vecchio Lusso - Ponte Vecchio Export - Mahlkoning Vario - Demoka M203 - Six Cup Classic Series Chemex - Bialetti Moka Express 3 en 1-kops - Hario V60 Dripper - Hario Skerton

Re: Fracino Roastilino

100
fransg schreef:Of iemand die zich niet zo lekker voelt, twijfelt of hij moet overgeven, het een paar keer binnen wet te houden maar dan... bwaak! ;-)
Dit soort gedachten had ik meer bij je andere filmpjes :lol:
Thomaserati schreef:Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat je die neiging absoluut niet krijgt bij de koffies van Frans.
Hear, hear!