Zeker waar! Er zijn genoeg "Baristas" Die dit al niet voor elkaar krijgen!Ooit zal het me lukken IMG_4655.jpg
Er is progressie!
En je gaat behoorlijk snel in niveau omhoog. Petje af!
Berichtdoor Warheart » vr 05 apr 2024, 07:37
Zeker waar! Er zijn genoeg "Baristas" Die dit al niet voor elkaar krijgen!Ooit zal het me lukken IMG_4655.jpg
Er is progressie!
Berichtdoor gilleko B. » vr 05 apr 2024, 17:51
Vlak bij RotterdamIk woon wel een aardig stukje uit de richting van Emmen helaas (Hellevoetsluis). Geloof dat dat al snel een 200 a 250 km uit elkaar ligt? Als het niet meer isAls ik jouw werkjes zo zie denk ik dat er maar een kleine verandering in je timing hoeft te komen en dan schenk je de ene na de andere rosetta, het ziet er al heel goed en je melkschuim is perfect zo te zien. Waar woon je eigenlijk? Niet in de buurt van Emmen denk ik? Hier woont bijna nooit iemand in de buurt.Haha, thanks! Ja, qua smaak zou deze het ook wel goed doen denk.
Hoe gelukkig zou je dan wel niet zijn, als je ze gepresenteerd kreeg met de kunstwerken van jouw of Bobbee zijn niveau?
Berichtdoor gilleko B. » zo 07 apr 2024, 22:09
Berichtdoor bobbee » ma 08 apr 2024, 16:09
Berichtdoor gilleko B. » wo 10 apr 2024, 09:31
Berichtdoor bobbee » do 11 apr 2024, 00:01
Heb wat voor je... Zie bijlage.Overigens gebruik ik voor mijn latte's perla espresso van AH. Met al het melk erin is het eigenlijk best lekker en gasten ervaren meer een "traditionele" koffiesmaak dan wanneer je er een minder donker gebrande koffie indoet die voor exquise espresso's mooi uitwerkt.
️
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten
Deze website is een onderdeel van de Jong Media & Concepts en is dé online plek voor koffieprofessional en de thuisbarista. Hier vind je antwoord op al je vragen, lees je interessante reviews en hoor je het laatste nieuws.