Pagina 1 van 1

Bredemeijer Group

Geplaatst: vr 19 sep 2014, 09:34
door Martijn
Bredemeijer - The art of making, serving & drinking tea

De dubbelwandige theepotten van Bredemeijer zijn een begrip onder theeliefhebbers in de hele wereld. Het design en de hoogwaardige kwaliteit maken dat echte connaisseurs kiezen voor Bredemeijer. In de uitgebreide collectie van dubbelwandige theepotten is er voor elk wat wils. Alle theepotten uit roestvast staal zijn dubbelwandig, waardoor thee extra lang warm en op smaak blijft. Wat alle potten met elkaar gemeen hebben, is dat ze heel praktisch in gebruik zijn. Ze schenken prettig en zonder te druppelen en zijn makkelijk te onderhouden. Bredemeijer theepotten en accessoires zijn verkrijgbaar bij (grote) warenhuizen, webwinkels en speciaalzaken.100 jaar Bredemeijer

'Uw droom in chroom'
Bredemeijer bestaat in 2014 maar liefst 100 jaar! Onze geschiedenis begint in het centrum van Hilversum, waar meneer Bredemeijer in 1914 zijn metaalwarenfabriek begon. Een oer-Hollands bedrijf dus! Onder het motto ‘Uw droom in chroom!’ bracht Bredemeijer allerlei luxe huishoudelijke metaalwaren op de markt, van botervloot tot suko (de handige suikerdispenser). Tot we eind jaren vijftig op het idee kwamen om een theepot te ontwikkelen waarin de thee lekker lang warm blijft. Zo ontstond het briljante plan om voortaan theepotten met een dubbele wand te maken. Tegenwoordig is Bredemeijer wereldwijd marktleider op het gebied van dubbelwandige theepotten. Iets waar we heel trots op zijn!

De allereerste
Onze ontdekking uit de jaren vijftig van de vorige eeuw had een resultaat waar veel mensen nog steeds dagelijks van genieten: de Duet® theepot. De Duet® Classic is een echte klassieke schoonheid waarvan inmiddels ruim 500.000 exemplaren over de toonbank zijn gegaan. Ons assortiment dubbelwandige theepotten is sinds de Duet® theepot aanzienlijk gegroeid.

Kijk voor meer informatie over de theepotten en de verkooppunten op http://www.bredemeijer.nl.