Oók partner worden?

Het bouwen en onderhouden van de websites Koffiepraat.nl, Koffiegek.nl, theegek.nl, specialtytea.nl en horecakoffie.nl kost veel tijd en dus ook geld. Dit is dan ook de reden waarom wij besloten hebben voor deze websites partners te zoeken.
Gebruikersavatar
Jeroen
Berichten: 234
Lid geworden op: zo 30 dec 2007, 10:51
Locatie: Hedel
Contacteer:

Oók partner worden?

Berichtdoor Jeroen » wo 04 mar 2009, 11:38

Cookin' BV is eigenaar en ontwikkelaar van onder andere Koffiegek.nl, Koffiepraat.nl, Theegek.nl en Specialtytea.nl. Deze websites zijn al jaren dé plek voor koffie- en theeliefhebbers. De bezoekersaantallen liegen er niet om en bieden interessante advertentiemogelijkheden.

Draagt u deze websites een warm hart toe en wilt u mee helpen deze websites de komende jaren verder te laten groeien, dan bieden wij u een speciaal partnership. Dit partnership bestaat enerzijds uit sponsoring (het hosten en onderhouden van websites met veel traffic kost nu eenmaal geld) maar biedt anderzijds ook de mogelijkheid content te leveren en mee te denken over de toekomst van deze websites. Wat bieden wij:

- Aanwezigheid op de 4 websites in de vorm van 2 formaten banners (koffiegek.nl, theegek.nl en specialtytea.nl) en/of een advertorial (alle websites). Deze banners of advertorials kunnen gedurende het jaar gewijzigd worden om in te springen op seizoenen, producten of evenementen.

- Laten plaatsen van nieuws- of persberichten op Theegek.nl en Koffiegek.nl (maximaal 12 per jaar);

- Aanbieden van producten ten behoeve van het proefpanel op Koffiepraat.nl;

- Meedenken over de toekomst van de 4 genoemde websites en het uitrollen van acties of evenementen.

Iets voor u of uw bedrijf? Top! Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cookin' BV
Ophoviuslaan 100
5212 AR 's-Hertogenbosch

T: 06 - 55 71 68 06
E: info@cookin.nl

Terug naar “Partners en zustersites”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten

cron