La Pavoni element, of één van een ander merk gaat niet passen, het element is heel specifiek gemaakt, ik ben het nog niet tegengekomen.
Als iemand weet waar deze te koop zijn dan hoor ik het graag, 1 op voorraad zou wel fijn zijn.
Revisie La Peppina
Heb je een echte schuurvondst gedaan en ga je de door jou gevonden parel opknappen? Laat ons in dit topic met je meekijken!
Re: Revisie La Peppina
Berichtdoor bobbee » wo 04 dec 2019, 14:54
Om het element te drogen kun je de stekker ook in een niet geaard stopcontact doen. Enige voorzichtigheid in acht genomen natuurlijk!
Heb dat zelf namelijk weleens met een oventje gedaan.
Heb dat zelf namelijk weleens met een oventje gedaan.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Re: Revisie La Peppina
Berichtdoor GuidovW » wo 04 dec 2019, 16:15
Om het element te drogen kun je de stekker ook in een niet geaard stopcontact doen. Enige voorzichtigheid in acht genomen natuurlijk!
Heb dat zelf namelijk weleens met een oventje gedaan.
Maar zorg er dan wel voor dat het apparaat op een niet geleidend (electrisch isolerend) matje staat en blijf er met je tengeltjes af....
De aardlek is er niet voor niets en voor je het weet heb je een opdonder (of erger) te pakken.
Gr, Guido
La Pavoni Professional, Moccamaster, Bialetti Moka Express, Chemex, AeroPress, Kinu M47, Eureka Atom 60
La Pavoni Professional, Moccamaster, Bialetti Moka Express, Chemex, AeroPress, Kinu M47, Eureka Atom 60
Re: Revisie La Peppina
Berichtdoor bobbee » wo 04 dec 2019, 16:27
Schrijf ik toch ook. Voorzichtig zijn. Als het element wat vocht heeft, krijg je geen schok.
Dus om even te drogen kan het geen kwaad.
Dus om even te drogen kan het geen kwaad.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Re: Revisie La Peppina
Berichtdoor ArjanV » wo 04 dec 2019, 17:17
Klopt, zonder aarde werd hij eerst gewoon warm, na montage niet meer
Het leek mij toch veiliger om hem los in de oven te leggen.
Het leek mij toch veiliger om hem los in de oven te leggen.
Cafelat Robot Barista, Technivorm-Mokkamaster Model 68, Hario V60, Hario Buono kettle, Mazzer Mini
Terug naar “Restaureren/Reviseren Espressomachines”
Ga naar
- Alles voor beginners
- Hardware (Machines, malers & accessoires)
- Semi-automaten
- Hefboom- / lever apparaten
- Volautomaten
- Koffiemolens & malers
- Filter, French press, Mokkapot etc.
- Branders
- Machines voor servings, pads en cups
- Accessoires
- Restaureren/Reviseren Espressomachines
- Software (Koffie, bonen, pads & servings)
- Koffie(bonen)
- Servings, Pads en Cups
- Melk
- Techniek & know-how
- Varia
- Koffie technieken
- Koffie branden
- Theepraat
- Thee, thee en nog eens thee
- Vraag & aanbod
- Te koop aangeboden
- Te koop gevraagd
- (Web)Winkels, advertorials en andere aanbiedingen
- Oproepjes
- Koffiepraat
- Stel je voor / jouw set-up
- (Horeca) proefpanel
- Leuk en interessant
- De Huiskamer
- Evenementen
- Nieuws van onze partners
- Partners en zustersites
- Koffiegek.nl
- Horecakoffie.nl
- Beleef.nl
- Theepraat.nl
- Theegek.nl
- The Traveling...
- Forumnieuws / Over koffiepraat.nl
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten
Onze partners
Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren..
Partner worden? Klik dan hier>
Powered by: Webdesign Eindhoven
Partner worden? Klik dan hier>
Powered by: Webdesign Eindhoven
- Alle tijden zijn UTC+02:00
- Omhoog
- Verwijder alle forumcookies
Koffiepraat.nl
Deze website is een onderdeel van de Jong Media & Concepts en is dé online plek voor koffieprofessional en de thuisbarista. Hier vind je antwoord op al je vragen, lees je interessante reviews en hoor je het laatste nieuws.
Koffie websites.
 
Links.
Powered by phpBB ® | phpBB3 theme by KomiDesign