De Gaggia Pro heeft een aantal leidingen, welke verbonden zijn met Oetiker klemmen.
Hier kunnen reparateurs van halfautomaten niets mee. Verder klein blikken boilertje.
Niet praktisch en niet bijzonder.
Het verhaal over opwarmtijden van E61 HX-machines ligt iets anders dan je schetst.
De opwarmtijd is vrij lang, doordat er een grote massa aan zetgroep moet worden opgewarmd. Eenmaal op temperatuur, maakt de 80ml ofzo, voor twee espressi, weinig indruk meer op het systeem.
De Gaggia Pro heeft een aantal leidingen, welke verbonden zijn met Oetiker klemmen.
Hier kunnen reparateurs van halfautomaten niets mee. Verder klein blikken boilertje.
Niet praktisch en niet bijzonder.
Het verhaal over opwarmtijden van E61 HX-machines ligt iets anders dan je schetst.
De opwarmtijd is vrij lang, doordat er een grote massa aan zetgroep moet worden opgewarmd. Eenmaal op temperatuur, maakt de 80ml ofzo, voor twee espressi, weinig indruk meer op het systeem.
Ah hierboven zei iemand dat ik je kon vertrouwen als het ging om bouw kwaliteit, ik snap nu waarom.
Hoeveel zou de tea moeten kosten als ik die zou willen overnemen? En hebben we het dan over 20 minuten opwarmtijd of over 40 minuten? Want de cappuccino die ik drink in de ochtend kan ik makkelijk op een timer zetten maar als er bezoek is is dat natuurlijk anders. Is voor mij een punt wat ik meeneem in mijn overweging.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk