Aha, is dat het. Nou, prima toch? Klinkt al weer heel anders.Die slag is u. Vorig jaar nog meegemaakt in de provincie: Er stond een maler van dik een rug en een machine van dik twee ruggen, alles tip-top behalve... Je raadt het alNespresso is nog beter dan 95% van de horeca dus dat is geen vergelijk . Je moet wel echt slecht zijn wil het het slechter doen dan in de horeca.
Ik maak 3 double shots in line, goed te doen, daarna wordt 't inderdaad vaag maar ach, dat komt bij mij nu eenmaal niet vaak voor dus vind ik 't prima voor dat geld dat ik er voor betaald heb.
Mijn mening is nog steeds dat een La Pavoni prut is. Ja er zijn goede shots mee te zetten met veel ervaring en zolang het er niet meer dan 2 zijn per sessie
Heel veel ervaring bleek evenwel niet nodig, wèl een planmäBige aanpak. Binnen de maand was 't gepiept
Ik hou van een machine die ik gewoon aan kan laten staan en waarmee ik een espresso kan maken wanneer ik daar zin in heb. Ook vind ik een goede afwerking met kleine toleranties fijn. Wat ik keer op keer met een Cremina of Strietman kan gaat je met een La Pavoni nooit lukken.
Mocht ik 's een Cremina voor een schappelijke prijs tegenkomen zal ik 't thuis eens voorleggen aan mijn Zwitserse vrouw [/quote]
Bij vrouwen kun je de tolerantie nu weer beter beter wat ruimer hebben.