Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Leuk natuurlijk, die koffie, maar er zijn meer dingen die je zoal bezighouden. Deel ze hier!
Gebruikersavatar
bobbee
Berichten: 13251
Lid geworden op: za 01 sep 2012, 08:39
Locatie: Emmen

Re: Het grote broodbaktopic

Berichtdoor bobbee » wo 06 feb 2019, 21:53

Nice!
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’

Gebruikersavatar
cremalover
Berichten: 6403
Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23

Re: Het grote broodbaktopic

Berichtdoor cremalover » wo 06 feb 2019, 22:15

Dank je.Ook lekker.
image-2019-02-06 (2).jpg

Gebruikersavatar
fransg
Berichten: 15053
Lid geworden op: do 05 jan 2012, 19:51
Locatie: Amsterdam

Re: Het grote broodbaktopic

Berichtdoor fransg » wo 06 feb 2019, 22:56

Lekker! Doe me daar maar een snee van.
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino

Wijmaar
Berichten: 365
Lid geworden op: di 18 apr 2017, 08:06

Re: Het grote broodbaktopic

Berichtdoor Wijmaar » vr 08 feb 2019, 13:32

Er gaat maar weinig boven een tosti van zuurdesem met oude kaas en ham!

[IMG]//uploads.tapatalk-cdn.com/201902 ... 8b0edc.jpg[/IMG]

Gebruikersavatar
cremalover
Berichten: 6403
Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23

Re: Het grote broodbaktopic

Berichtdoor cremalover » wo 13 feb 2019, 17:52

Vers uit de oven Simpel tarwe desembroodjemet 200 gram gemengde zaden
Om 11 uur mee begonnen.Om half 6 klaar.




mutsje
Berichten: 681
Lid geworden op: vr 07 okt 2016, 21:44
Locatie: Leiden

Re: Het grote broodbaktopic

Berichtdoor mutsje » wo 13 feb 2019, 18:51

Wanneer mogen we bij je komen brunchen?
ECM Manufacture Mechanika IV, Quamar M80E, coffeelab tamper, fancy atag stoomoven

Wijmaar
Berichten: 365
Lid geworden op: di 18 apr 2017, 08:06

Het grote broodbaktopic

Berichtdoor Wijmaar » wo 13 feb 2019, 18:53

Vers uit de oven Simpel tarwe desembroodjemet 200 gram gemengde zaden
Om 11 uur mee begonnen.Om half 6 klaar.



Ziet er goed uit! Het lijkt alsof het brood nog warm is (lijk iets van damp te zien). Merk je niet dat het brood droger is omdat je het niet volledig hebt laten afkoelen voor aansnijden?

Ik kan de verleiding ook altijd amper weerstaan, maar dacht gelezen te hebben dat het nogal een verschil maakt.

Gebruikersavatar
fransg
Berichten: 15053
Lid geworden op: do 05 jan 2012, 19:51
Locatie: Amsterdam

Re: Het grote broodbaktopic

Berichtdoor fransg » wo 13 feb 2019, 19:08

Top broodje!
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino

Gebruikersavatar
cremalover
Berichten: 6403
Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23

Re: Het grote broodbaktopic

Berichtdoor cremalover » wo 13 feb 2019, 20:16

Brood was idd net 5 minuten uit de oven.
Na ongeveer 600 zuurdesembroden begin ik langzaam het gevoel voor het deeg te krijgen.

Gebruikersavatar
cremalover
Berichten: 6403
Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23

Re: Het grote broodbaktopic

Berichtdoor cremalover » wo 13 feb 2019, 20:17

Top broodje!
Dank je.


Terug naar “De Huiskamer”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten

cron