Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Leuk natuurlijk, die koffie, maar er zijn meer dingen die je zoal bezighouden. Deel ze hier!
- cremalover
- Berichten: 6403
- Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23
Re: Het grote broodbaktopic
Berichtdoor cremalover » wo 06 feb 2019, 22:15
Re: Het grote broodbaktopic
Berichtdoor fransg » wo 06 feb 2019, 22:56
Lekker! Doe me daar maar een snee van.
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Het grote broodbaktopic
Berichtdoor Wijmaar » vr 08 feb 2019, 13:32
Er gaat maar weinig boven een tosti van zuurdesem met oude kaas en ham!
[IMG]//uploads.tapatalk-cdn.com/201902 ... 8b0edc.jpg[/IMG]
[IMG]//uploads.tapatalk-cdn.com/201902 ... 8b0edc.jpg[/IMG]
- cremalover
- Berichten: 6403
- Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23
Re: Het grote broodbaktopic
Berichtdoor cremalover » wo 13 feb 2019, 17:52
Vers uit de oven Simpel tarwe desembroodjemet 200 gram gemengde zaden
Om 11 uur mee begonnen.Om half 6 klaar.
Om 11 uur mee begonnen.Om half 6 klaar.
Het grote broodbaktopic
Berichtdoor Wijmaar » wo 13 feb 2019, 18:53
Ziet er goed uit! Het lijkt alsof het brood nog warm is (lijk iets van damp te zien). Merk je niet dat het brood droger is omdat je het niet volledig hebt laten afkoelen voor aansnijden?Vers uit de oven Simpel tarwe desembroodjemet 200 gram gemengde zaden
Om 11 uur mee begonnen.Om half 6 klaar.
Ik kan de verleiding ook altijd amper weerstaan, maar dacht gelezen te hebben dat het nogal een verschil maakt.
- cremalover
- Berichten: 6403
- Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23
Re: Het grote broodbaktopic
Berichtdoor cremalover » wo 13 feb 2019, 20:16
Brood was idd net 5 minuten uit de oven.
Na ongeveer 600 zuurdesembroden begin ik langzaam het gevoel voor het deeg te krijgen.
Na ongeveer 600 zuurdesembroden begin ik langzaam het gevoel voor het deeg te krijgen.
- cremalover
- Berichten: 6403
- Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23
Ga naar
- Alles voor beginners
- Hardware (Machines, malers & accessoires)
- Semi-automaten
- Hefboom- / lever apparaten
- Volautomaten
- Koffiemolens & malers
- Filter, French press, Mokkapot etc.
- Branders
- Machines voor servings, pads en cups
- Accessoires
- Restaureren/Reviseren Espressomachines
- Software (Koffie, bonen, pads & servings)
- Koffie(bonen)
- Servings, Pads en Cups
- Melk
- Techniek & know-how
- Varia
- Koffie technieken
- Koffie branden
- Theepraat
- Thee, thee en nog eens thee
- Vraag & aanbod
- Te koop aangeboden
- Te koop gevraagd
- (Web)Winkels, advertorials en andere aanbiedingen
- Oproepjes
- Koffiepraat
- Stel je voor / jouw set-up
- (Horeca) proefpanel
- Leuk en interessant
- De Huiskamer
- Evenementen
- Nieuws van onze partners
- Partners en zustersites
- Koffiegek.nl
- Horecakoffie.nl
- Beleef.nl
- Theepraat.nl
- Theegek.nl
- The Traveling...
- Forumnieuws / Over koffiepraat.nl
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 4 gasten
Onze partners
Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren..
Partner worden? Klik dan hier>
Powered by: Webdesign Eindhoven
Partner worden? Klik dan hier>
Powered by: Webdesign Eindhoven
- Alle tijden zijn UTC+02:00
- Omhoog
- Verwijder alle forumcookies
Koffiepraat.nl
Deze website is een onderdeel van de Jong Media & Concepts en is dé online plek voor koffieprofessional en de thuisbarista. Hier vind je antwoord op al je vragen, lees je interessante reviews en hoor je het laatste nieuws.
Koffie websites.
 
Links.
Powered by phpBB ® | phpBB3 theme by KomiDesign