Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Leuk natuurlijk, die koffie, maar er zijn meer dingen die je zoal bezighouden. Deel ze hier!
- cremalover
- Berichten: 6374
- Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23
Re: Het grote broodbaktopic
Berichtdoor bobbee » ma 08 apr 2019, 17:05
4 uurs? Plofkippenbrood!
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
- cremalover
- Berichten: 6374
- Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23
- cremalover
- Berichten: 6374
- Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23
Re: Het grote broodbaktopic
Berichtdoor cremalover » ma 08 apr 2019, 17:36
Nee.Gewoon desem.Zelfgemalen tarwe.4 uurs? Plofkippenbrood!
Kneden om 11 uur.
2 uur voorrijzen op Pompei.
2 uur narijs op Pompei.
Daarna de oven in voor 40 minuten op 270.
Om kwart over 4 klaar.
Re: Het grote broodbaktopic
Berichtdoor bobbee » ma 08 apr 2019, 18:17
Gaaf!Nee.Gewoon desem.Zelfgemalen tarwe.4 uurs? Plofkippenbrood!
Kneden om 11 uur.
2 uur voorrijzen op Pompei.
2 uur narijs op Pompei.
Daarna de oven in voor 40 minuten op 270.
Om kwart over 4 klaar.
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
- cremalover
- Berichten: 6374
- Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23
Re: Het grote broodbaktopic
Berichtdoor cremalover » ma 08 apr 2019, 18:26
Ligt aan de temperatuur van de pompei.Heb het gevoel dat het bovenste rek precies de sweetspot voor het desem geeft.Gaaf!Nee.Gewoon desem.Zelfgemalen tarwe.4 uurs? Plofkippenbrood!
Kneden om 11 uur.
2 uur voorrijzen op Pompei.
2 uur narijs op Pompei.
Daarna de oven in voor 40 minuten op 270.
Om kwart over 4 klaar.
Als ik het spul op het aanrecht laat rijzen kan ik op drie uur meer rekenen.
Uiteraard een minder zure smaak als bij lange rijs.Ik magwel zeggen dat de zuurtegraad bij deze snelheid volledig ontbreekt.
Dus niet voor iedereen.
- cremalover
- Berichten: 6374
- Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23
- cremalover
- Berichten: 6374
- Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23
Re: Het grote broodbaktopic
Berichtdoor cremalover » wo 10 apr 2019, 06:41
Nog steeds met 1 rijs?2EA6F234-B4D9-48F4-B156-D5BD7D92249E.jpeg6675B50E-C18F-44EE-8ECA-778E0C6F7BEF.jpegB91EF1EB-E2A6-437A-A78A-CD76E49AE1CC.jpeg
Ziet goed uit.
Ga naar
- Alles voor beginners
- Hardware (Machines, malers & accessoires)
- Semi-automaten
- Hefboom- / lever apparaten
- Volautomaten
- Koffiemolens & malers
- Filter, French press, Mokkapot etc.
- Branders
- Machines voor servings, pads en cups
- Accessoires
- Restaureren/Reviseren Espressomachines
- Software (Koffie, bonen, pads & servings)
- Koffie(bonen)
- Servings, Pads en Cups
- Melk
- Techniek & know-how
- Varia
- Koffie technieken
- Koffie branden
- Theepraat
- Thee, thee en nog eens thee
- Vraag & aanbod
- Te koop aangeboden
- Te koop gevraagd
- (Web)Winkels, advertorials en andere aanbiedingen
- Oproepjes
- Koffiepraat
- Stel je voor / jouw set-up
- (Horeca) proefpanel
- Leuk en interessant
- De Huiskamer
- Evenementen
- Nieuws van onze partners
- Partners en zustersites
- Koffiegek.nl
- Horecakoffie.nl
- Beleef.nl
- Theepraat.nl
- Theegek.nl
- The Traveling...
- Forumnieuws / Over koffiepraat.nl
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 25 gasten
Onze partners
Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren..
Partner worden? Klik dan hier>
Powered by: Webdesign Eindhoven
Partner worden? Klik dan hier>
Powered by: Webdesign Eindhoven
- Alle tijden zijn UTC+01:00
- Omhoog
- Verwijder alle forumcookies
Koffiepraat.nl
Deze website is een onderdeel van de Jong Media & Concepts en is dé online plek voor koffieprofessional en de thuisbarista. Hier vind je antwoord op al je vragen, lees je interessante reviews en hoor je het laatste nieuws.
Koffie websites.
 
Links.
Powered by phpBB ® | phpBB3 theme by KomiDesign