Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Leuk natuurlijk, die koffie, maar er zijn meer dingen die je zoal bezighouden. Deel ze hier!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Berichtdoor fransg » ma 04 mei 2020, 16:08
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Berichtdoor fransg » do 07 mei 2020, 17:41
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
- cremalover
- Berichten: 6403
- Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Berichtdoor cremalover » vr 08 mei 2020, 11:00
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Berichtdoor fransg » vr 08 mei 2020, 11:58
professional
het geluid van de gekartelde broodzaag die daar doorheen gaat zou ik graag horen
het geluid van de gekartelde broodzaag die daar doorheen gaat zou ik graag horen
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Berichtdoor fransg » za 09 mei 2020, 16:07
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino
- cremalover
- Berichten: 6403
- Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Berichtdoor cremalover » do 14 mei 2020, 15:34
- gilleko B.
- Berichten: 5630
- Lid geworden op: ma 12 feb 2018, 22:42
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Berichtdoor gilleko B. » za 16 mei 2020, 11:14
Dank aan de bakkers hier. Via koffie ben ik hier op broodbakken in aanraking gekomen, desemstarters, hydratatie, autolyse. Denk post een broodje net uit de oven (mijn derde broodje inmiddels) deze nu met 75% tarwebloem, 25% rogge, en een hydratatie van 65%. Autolyse 1 uur gedaan. En nog allemaal van die stretch and fold dingen en zo. Dank voor jullie toelichting. Brood wat smaak heeft, ongelooflijk.
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
- cremalover
- Berichten: 6403
- Lid geworden op: di 24 mar 2009, 10:23
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Berichtdoor cremalover » za 16 mei 2020, 11:17
En het mooiste is hoe simpel het is.Als je alle handelingen achter mekaar zet duurt het voor twee broden nog geen 7 minuten.Dank aan de bakkers hier. Via koffie ben ik hier op broodbakken in aanraking gekomen, desemstarters, hydratatie, autolyse. Denk post een broodje net uit de oven (mijn derde broodje inmiddels) deze nu met 75% tarwebloem, 25% rogge, en een hydratatie van 65%. Autolyse 1 uur gedaan. En nog allemaal van die stretch and fold dingen en zo. Dank voor jullie toelichting. Brood wat smaak heeft, ongelooflijk.
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
- gilleko B.
- Berichten: 5630
- Lid geworden op: ma 12 feb 2018, 22:42
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Berichtdoor gilleko B. » za 16 mei 2020, 11:22
En het mooiste is hoe simpel het is.Als je alle handelingen achter mekaar zet duurt het voor twee broden nog geen 7 minuten.[/quote]
Klopt, maar er is hier toch heel water door de Maas gestroomd eer ik het een beetje door begon te krijgen. Het eerste brood was vrij plat. Dus heb veel gelezen. Tweede was beter, derde nu, nog beter. Maar die smaak en structuur, koop nooit meer brood bij de ketens!!! Dat smaakt nergens naar.
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Berichtdoor bobbee » za 16 mei 2020, 11:26
Klopt, maar er is hier toch heel water door de Maas gestroomd eer ik het een beetje door begon te krijgen. Het eerste brood was vrij plat. Dus heb veel gelezen. Tweede was beter, derde nu, nog beter. Maar die smaak en structuur, koop nooit meer brood bij de ketens!!! Dat smaakt nergens naar.
Verstuurd vanaf mijn SM-G965F met Tapatalk
Wat leuk!!!
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’
Ga naar
- Alles voor beginners
- Hardware (Machines, malers & accessoires)
- Semi-automaten
- Hefboom- / lever apparaten
- Volautomaten
- Koffiemolens & malers
- Filter, French press, Mokkapot etc.
- Branders
- Machines voor servings, pads en cups
- Accessoires
- Restaureren/Reviseren Espressomachines
- Software (Koffie, bonen, pads & servings)
- Koffie(bonen)
- Servings, Pads en Cups
- Melk
- Techniek & know-how
- Varia
- Koffie technieken
- Koffie branden
- Theepraat
- Thee, thee en nog eens thee
- Vraag & aanbod
- Te koop aangeboden
- Te koop gevraagd
- (Web)Winkels, advertorials en andere aanbiedingen
- Oproepjes
- Koffiepraat
- Stel je voor / jouw set-up
- (Horeca) proefpanel
- Leuk en interessant
- De Huiskamer
- Evenementen
- Nieuws van onze partners
- Partners en zustersites
- Koffiegek.nl
- Horecakoffie.nl
- Beleef.nl
- Theepraat.nl
- Theegek.nl
- The Traveling...
- Forumnieuws / Over koffiepraat.nl
Wie is er online
Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 11 gasten
Onze partners
Zonder partners zou deze website niet bestaan, wij zijn dan ook trots om ze hier te presenteren..
Partner worden? Klik dan hier>
Powered by: Webdesign Eindhoven
Partner worden? Klik dan hier>
Powered by: Webdesign Eindhoven
- Alle tijden zijn UTC+02:00
- Omhoog
- Verwijder alle forumcookies
Koffiepraat.nl
Deze website is een onderdeel van de Jong Media & Concepts en is dé online plek voor koffieprofessional en de thuisbarista. Hier vind je antwoord op al je vragen, lees je interessante reviews en hoor je het laatste nieuws.
Koffie websites.
 
Links.
Powered by phpBB ® | phpBB3 theme by KomiDesign