Giotto E61 Espressomachine van La Pavoni

Je vind hier commerciele berichten van onze partners.
Gebruikersavatar
Martijn
Berichten: 702
Lid geworden op: zo 30 dec 2007, 11:28
Locatie: Den Bosch
Contacteer:

Giotto E61 Espressomachine van La Pavoni

Berichtdoor Martijn » do 14 dec 2017, 11:00

La Pavoni is een van de bekendste en grootste espressomachinefabrikanten van Italië, met in het portfolio o.a. La Pavoni, Isomac en het oude ECM Milano. De professionele machines zijn wereldwijd te vinden in de horeca, de hevelmachines staan wereldwijd in vele huishoudens. Uit de boedelverdeling van het oude ECM kwam een deel van ECM terecht bij La Pavoni. Na een aantal jaar er niets mee gedaan te hebben, heeft La Pavoni nieuw leven in de klassieke Giotto lijn geblazen. Nou dat sprak ons wel aan, want bij Rocket en ECM Heidelberg zijn ze wel heel erg van het klassieke model afgeweken ondertussen.

De machines van La Pavoni zijn allen uitgerust met een prachtige E61 zetgroep, de befaamde uitvinding uit 1961 van Faema, die tot op de dag van vandaag nog steeds de standaard is voor de toonaangevende fabrikanten. De robuuste messing groep (1,8kg!) zorgt voor een fantastische warmtestabiliteit, essentieel voor een goede espresso! De kop wordt op temperatuur gehouden door de werking van de thermosyphon; de machines van La Pavoni hebben allen een boiler met warmtewisselaar. Het paradepaardje Giotto Dual boiler heeft zelfs 2 boilers. Hierdoor kunt u tijdens het koffie zetten melk opschuimen zonder enige invloed uit te oefenen op de koffietemperatuur. Alle La Pavoni boilers zijn geïsoleerd om warmteverlies tegen te gaan en energie te besparen en zijn voorzien van mooie manometers.

Er zijn 3 modellen Giotto:

La Pavoni Giotto Premium € 1400,-
De klassieke Giotto met warmtewisselaar, vibratiepomp en professionele Sirai pressostaat

La Pavoni Giotto Evoluzione € 1750,-
De klassieke Giotto met warmtewisselaar, rotatiepomp en PID temperatuur controle. De machine kan op de waterleiding aangesloten worden.

La Pavoni Giotto Dual Boiler € 2100,-
Het paradepaardje met dubbele boiler, rotatiepomp en PID temperatuur controle voor beide boilers. De machine kan op de waterleiding aangesloten worden.

Wilt u uitgebreide uitleg, zelf proberen of een advies op maat? U bent uiteraard van harte welkom op het Rotsoord in Utrecht, of kijk op www.drtradingshop.nl
Martijn Verhaeg - mountainbike clinic
Cookin' BV - www.cookin.nl
Het weblog voor koffiegekken - www.koffiegek.nl
Het weblog voor theegekken - www.theegek.nl
Horecaondernemer? - www.horecakoffie.nl
Gek van fietsen? www.rideit.nu

Terug naar “Nieuws van onze partners”

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 1 gast

cron