De daad bij het woord gevoegd, mijn Zandbak is van Russische makelij uit 1971namor schreef:Nee, heb ik nog niet.... het kost alweer +- 0,125m2 aan ruimte op mijn koffie tafel@3aan schreef: zo 22 mar 2020, 14:09Zandbak kapoet?namor schreef:Iets anders .... voorlopig op gas ipv in zandbak.
.... en mijn soepje wordt beter en beter.
Prachtige Ethiopië natural bonen van Hoofdkwartier, zelfgebrand voor espresso.
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Zal die van mij ook maar weer eens te voorschijn halen . . .
Eerst het zand even gezeefd, zaten nog overpruttelresten in, ik had ergens achterin de vriezer nog van die Turkse maling koffie, weet alleen niet precies waar ik die vandaan heb, eerst op temperatuur laten komen en toen de stekker er uit zit geen schakelaar op twee flinke theelepels met koffie en een flinke suiker erbij potje aangevuld met heet water uit de quoker oid en toen in het hete zand, wat zand tegen de potjes aangewreven, na 6 minuten borrelen uitgeschonken in een espressoglas.
PV dikkie das toch wel even genieten nu nummer 2 inschenken.
2e was nog lekkerder, die stond al even te rusten en te rijpen qua smaak, die zandbak blijft heel lang warm, moet alleen het zand weer eens aanvullen, weet alleen niet wat voor zand . . .