Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

3097
cremalover schreef:
bobbee schreef: za 18 jul 2020, 13:07
cremalover schreef: Mijn ervaring met die pizzasteen isslecht.
Sinds ik brood gewoon op bakpapier op de gemailleerde plaat bak krijg ik een veel mooiere korst.
Mooie oven.Beetje jaloers wel.
Een steen bij mij heeft ook niet echt heel goed effect gehad. De bodem van het brood blijft zacht. Van de week ook weer eens geprobeerd maar nog steeds niet goed. Ik denk dat je 2 uur moet voorverwarmen ofzo maar ja, als het met een bakplaat of gietijzeren pan ook goed gaat waarom dan al die moeite voor 1 of 2 broden.
Met een pan kun je maar eem brood tegelijk bakklen. Dat is weeer een nadeel.
Ik ga me na de keurigsdienst over stokbrood op stokbrood toeleggen. Zo gauw mijn meel op is T65 bestellen en dan ga ik los.
Ik kan het je alleen maar van harte aanbevelen! Het is echt ongelooflijk lekker, en lijkt in niets op het karton uit de supermarkt. Hier komen er net nog weer drie uit de oven:

Afbeelding


Afbeelding


Afbeelding


En omdat we toch op de Franse tour waren, ook nog een lekkere Franse appeltaart met Frangipane :)

Afbeelding


Afbeelding


Afbeelding


Het thuisfront vond hem blijkbaar dermate smakelijk eruit zien dat een foto van de gehele taart niet meer mogelijk was...
Afbeelding