Re: COVID-19 & de koffiewereld

3201
Ik gebruik geen steen meer. Moet je de oven echt 2 uur vantevoren aanzetten om hem goed door en door heet te hebben en anders is de bodem bij mij niet goed doorbakken. Pyrex schaal is het voor mij of de gietijzeren pan. Maar pyrex vind ik extra leuk omdat je het brood zo mooi kunt zien rijzen!
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

3207
Doe eens foto van je pyrex schaal Bobbee als je wilt. Gisteren een simpel spelt witbrood gebakken. Is wat klein uit de oven gekomen niet goed laten rijzen op de 2e rijs en in de oven had die er ook geen zin in. Smaak is er niet minder om. Jongste dochter zweert nog steeds bij supermarkt brood , oudste heeft liever home made :)
ECM Manufacture Mechanika IV, Quamar M80E, coffeelab tamper, fancy atag stoomoven