Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

3272
cremalover schreef:Ik zeg dan wel ik pleur alles bij mekaar. Is ook zo maar ik weet inmiddels hoeveel water en meel ik moet gebruiken om ongeveer 72% hydratatie te krijgen.
anderhalve pitcher water en kom vullen met meel tot waar het glanzend gedeelte begint.Dan jampot met zuurdesem 4 tellen ondersteboven houden. Theelepel met zwaluw tot de rand vullen met zout. :mrgreen:
Hhaha! Ik hou ervan.
Afbeelding
Afbeelding
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

3273
https://www.nu.nl/economie/6081099/iers ... brood.html

"Brood mag volgens de Ierse wet in verhouding tot het gebruikte bloem niet meer dan 2 procent suiker, vet of broodverbeteraar bevatten. Voor suiker ligt dat percentage bij Subway op 10 procent, aldus Irish Independent."

Afbeelding
Suikerbrood!
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

3277
Mijn desem was niet goed meer. Na meerdere pogingen om hem weer springlevend te krijgen ipv half levend heb ik hem opgegeven. Ik had van dezelfde desem een beetje in de koelkast staan voor al zeker 8 maanden zonder omkijken. Ik heb hem 2 x gevoed en was springlevend vool energie.
We kunnen weer!

[img]https://up.picr.de/39589695yj.jpg[/img]
‘Maak de kritische koffie consument in jezelf los: kijk naar de branddatum, de herkomst etc. Hoe gedetailleerder, hoe beter!’