3517
door fransg
Lekker broodje ziet het eruit.
Ik bakte voor het eerst een brood in mijn magnetron die in feite ook hetelucht-oven en grill kan zijn ook al had ik 'm tot nu toe 3 jaar lang uitsluitend als magnetron gebruikt.
Mijn vriendin legde me dit weekeinde uit hoe het ding werkt ;-}
(De vorige die ik had was handiger, met een menu waarop je kon aangeven wat voor eten je had, of het bevroren was of niet, of je het wilde opwarmen of bakken of gaar maken enz. en dit ding werkt minder intuïtief)
(ik bedoel de vorige magnetron, niet de vorige vriendin)
Ik zette hem op 230ºC zoals de grote oude oven maar dat bleek te heet want na 25min was de bovenkant van het goed gerezen brood al zwart aan het worden terwijl die van beneden en van binnen nog lang niet gaar was.
Volgende keer wat minder heet dus.
LONDINIUM R24 & VECTIS - etzMAX - Niche - Honne Hedone - COMPAK R120->GRRR - PUQpress - FZ94 - Tonino