(Ik zou overigens vroeger zeer beledigd zijn geweest indien iemand meende kritiek te moeten hebben op mijn manier van opvoeden. Nu is het natuurlijk anders omdat ik meen het gelijk aan mijn kant te hebben

Ik lees en neem niet klakkeloos opvoedingstips over. Maar het meekoken etc doen ze soms al. Ze hebben ook verplichte taken maar goed dat is voor een ander topic.fransg schreef:Heel goed!
(Ik zou overigens vroeger zeer beledigd zijn geweest indien iemand meende kritiek te moeten hebben op mijn manier van opvoeden. Nu is het natuurlijk anders omdat ik meen het gelijk aan mijn kant te hebben)
Wat is mis met natter deeg?fransg schreef:http://www.eater.com/2017/2/17/14625136 ... ad-history
“There was no nouvelle cuisine of bread,” Myhrvold says. “Instead, the bread movement that we're currently in started in the 1970s as the artisanal bread movement. And it was a total reaction to industrial, factory-made supermarket bread ... they were focused on ‘Let's go back to the old ways,’ [but what’s] interesting is, in fact, the old ways weren’t like that at all.”
Ik zit helemaal niet in "the bread movement that we're currently in" en ik probeer al helemaal niet van dat super lichte 'artisanal' brood met enorme gaten te maken van drijfnat kauwgumbeslag.
Ook bakte ik niet in de jaren zeventig van dergelijk poef-brood. Ik bakte zuurdesembrood dat veel lijkt op wat ik nu doe, alleen is het nu vloerbrood.
Ik ben wel geïnteresseerd in beter en beter meel en zou daar best veel meer voor willen betalen. Omrijden om meel voor een duppie minder te kopen vind ik onzin, ik wil omrijden voor het beste meel.
Kwestie van smaak denk ik als ik voor Frans mag spreken.cremalover schreef: Wat is mis met natter deeg?
Ja precies. Zoals al eerder gezegd, ik ben er absoluut niet voor om het te gaan verbieden, wat dat betreft is het ruimdenkendheid tot en met, vrijheid blijheid en laat duizend bloemen bloeien ook al is het onkruid maar het is ab-so-luut niet "the bread movement that we're currently in" wat mij betreft. Dat beeld werp ik verre van mij!bobbee schreef:Kwestie van smaak denk ik als ik voor Frans mag spreken.cremalover schreef: Wat is mis met natter deeg?
Ja precies, ik pas ervoor dat die modieuze dikke-boeken verkopers ons inlijven in hun "beweging" waarmee we dan straks een soort nieuwe hipsters zijn die hen als 'volgelingen' zouden nadoen aangezien een paar Amerikanen zichzelf weer eens als grote voorganger hebben bestempeld.mutsje schreef:Is er dan een brood beweging, de enige beweging die ik met brood heb ik is naar mijn mond brengen en kauwen erop. Ik doe het niet voor het is zo hip om zelf te doen. Ik doe het omdat het ontspannend is en verdomd lekker smaakt.