Mooie combinatie, daar kunnen jullie de komende jaren mee aan de slag! Als je nu nog goede en versgebrande (!) koffie gebruikt en je je barista-skills op orde brengt, staat niets geweldige koffie meer in de weg.
Eén waarschuwing: vanaf dat moment maak je betere koffie dan in 98% van de gelegenheden, en vind je nog maar weinig plekken waar je de koffie te drinken vindt. Dat is toch een "offer" dat velen maken.
In afwachting van de machine kan je vast gaan inlezen. De post voor beginners van Marmhz ken je al, als vervolg vind je hier bijna alles wat je zou kunnen willen weten (bookmarken! ).
Succes, en houd ons op de hoogte!
Re: Vibiemme Domobar
51La Scala Butterfly (+ Erics E61 thermometer), Mazzer Major, Gaggia Factory 106 met Tije's koelring, vier tampers (Vlak, American curve, Eurocurve), Gene Café, Aeropress, Kyocera CM-45, ROK-Grinder