Eigenlijk wel erg toch dat jij betere cappuccino maakt als een horeca gelegenheid en dan betaal je er gauw 2 a 3 euro voor zonde van het geld eigenlijk. Ja ik snap zeker je punt over espresso's als ik aan het werk ben. Drink ik ook gemiddeld 5 a 6 bakken dubbele espresso. en daarnaast rook ik er ook nog bij Maar ja ach iedereen moet drinken wat die lekker vind toch Daarom bestaat er ook keuze. Ik was laatst in NY en ik stond er van versteld over het feit dat er zo veel zaakjes waren waar ze goede koffie gaven. in het hotel was het niet te drinken maar gelukkig was er tegen over het hotel een starbucks waar ze naar mij zeggen geniale restretto's hadden die je helaas ook niet altijd hier kan krijgen daarvoor moet je toch echt naar italie. Ik denk ook dat het apparaat wonderen doet, en natuurlijk de koffie en de zet wijze. nogmaals mijn excuses voor mijn type fouten heb hier voor 2,5 jaar in engeland gezeten en blijkt dat ik mijn nederlands een beetje verleerd ben.hrichard schreef:Klein grapje.
Maar vrouwen die koffie drinken prefereren cappuccino, dat klopt over het algemeen wel. Bij een espresso vind ik het soms gewoon niet fris dat ik een uur later nog met een koffie-kegel rondloop, daarnaast vind ik een cappu gewoon ook erg lekker. Een goede cappuccino is ook echt erg fijn. Wat je zegt dat er niet veel goede te krijgen zijn is zeker waar, daarom ook vooral lekker zelf maken. Ik mijn korte koffiecarrière merk ik nu al dat ik betere cappuccino's maak dan de meeste café's en dat is eigenlijk meer een slechte zaak voor die café's dan dat het een goede zaak van mij is(ook wel natuurlijk).
Excuus voor veel gel*l
Re: Polevie @ den bosch
11Bugatti diva. Mazzer Mini. La pavoni Europicolla 1a