Re: Malabar AA
Geplaatst: vr 13 mar 2015, 00:00
..
Koffiepraat is het forum over koffie, bereidingswijzen, espresso, cappuccino, filterkoffie, slowcoffee, evenementen en nog veel meer.
https://koffiepraat.nl/forum/
Als je dergelijke acties doet moet je dus ook duidelijk je brandprofiel kenbaar maken, ook welke machine etc. binnen of buiten branden, omgevingstemperatuur zijn allemaal mede bepalende factoren.Nahpets schreef:Methode adriaan is met de gene idd niet in die tijd/temp combi haalbaar. Om een dergelijk tempprofiel te volgen zit je met de gene waarschijnlijk tegen de 25min. Wel interessant om eens te proberen!
Vandaag een portie gene-gebrande bonen aan Roo019 verstuurd, dus uitwisseling is begonnen.....!
Laat maar weten of iemand het leuk vindt om te volgen! Als je trots bent op een branding stuur dan vooral een sample op zouden wij zeggen nietwaar Roo019?