Pagina 2 van 2
Re: Minder sterke koffie zetten (La Pavoni)
Geplaatst: vr 04 mei 2018, 22:43
door rmtz
Pti schreef:Uit de groep in tappen met een la pavoni is niet vrij van risico, ivm oververhitting...
Uit de waterkoker in een koud kopje zit je al snel onder de 90C
Als je het bij een paar kopjes houdt, kan het wel, toch? En ik heb er van die teflon ringen tussen zitten.
Verzonden vanaf mijn iPad met Tapatalk
Re: Minder sterke koffie zetten (La Pavoni)
Geplaatst: zo 06 mei 2018, 16:50
door Jochen_P
Je hebt nog niet gezegd welke kopjes je gebruikt, dat is voor Frans mss ook nog onmisbare informatie!
Re: Minder sterke koffie zetten (La Pavoni)
Geplaatst: zo 06 mei 2018, 18:50
door fransg
Jochen_P schreef: zo 06 mei 2018, 16:50
Je hebt nog niet gezegd welke kopjes je gebruikt, dat is voor Frans mss ook nog onmisbare informatie!
Als je de rest voor elkaar hebt, maakt het wel veel uit wat voor kopje je gebruikt, dikwandig porselein of dun dubbelwandig glas, hoog en smal of breed, maar in deze thread maakt het nog geen ene bal uit hoor
Re: Minder sterke koffie zetten (La Pavoni)
Geplaatst: di 08 mei 2018, 18:11
door tohenk2
Ik zou zeggen "de smaakervaring is het belangrijkste".
Waardoor er dus geen fout wordt gemaakt als de hevel twee keer wordt gebruikt - als de vriendin het zo lekker vindt.
Re: Minder sterke koffie zetten (La Pavoni)
Geplaatst: di 08 mei 2018, 19:36
door fransg
We zijn ook tolerant en open minded, gaan hier niet ingrijpen en laten het gebeuren.
Ieder volgt zijn pad, de een komt wat eerder in het walhalla maar kijkt daarom nog niet neer op de ander.
Dat is zo mooi aan ruimdenkend zijn!