12
door GuidovW
namor schreef: di 29 mei 2018, 10:55
GuidovW schreef: di 29 mei 2018, 10:30
[
Oei, dat was een dure dubbele espresso, zeg!
Duur probleem is het niet ..... slecht is het probleem

... en ik heb het niet over eoa bier kroeg, ik denk dat in 3 dagen heb ik bij verschillende kwalitatieve bars en restaurants keer of 10 koffie gedronken (restaurants niveau vanaf 75 euro pp voor 3 gangen zonder overdrijvend dure drank) maar coffee verbazend slecht, een keer redelijke espresso gehad. er staan dure machines en molens maar bonen meestal te donker en wordt het niet echt goed gezet. Gemiddeld niveau in Amsterdam is veel hoger.
ja dat viel me in Antwerpen ook op: koffie na een lekkere maaltijd is vaak slecht.
Vind ik in NL trouwens ook vaak hoor.
Is voor mij vaak een afknapper na een lekkere maaltijd.
Daarom let ik er tijdens het eten vaak op wat voor apparatuur er staat en hoe de bediening er mee om gaat
Soms besluit ik dan geen koffie te nemen
Gr, Guido
La Pavoni Professional, Moccamaster, Bialetti Moka Express, Chemex, AeroPress, Kinu M47, Eureka Atom 60