Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: ma 20 feb 2017, 17:51
Dat ziet er echt voortreffelijk uit.
Koffiepraat is het forum over koffie, bereidingswijzen, espresso, cappuccino, filterkoffie, slowcoffee, evenementen en nog veel meer.
https://koffiepraat.nl/forum/
Ja ziet er prima uit maar is toch heel wat anders dan dat luchtige witte brood met de kenmerkende grote gaten waar we het over hadden. Dit is veel minder luchtig.cremalover schreef:Geen grote gaten maar toch luchtige structuur.
Helft rogge volk. en andere helft tarwe volk. Driesoorten zaden toegevoegd en wat ander spul.
Is ook platter.bobbee schreef:Ja ziet er prima uit maar is toch heel wat anders dan dat luchtige witte brood met de kenmerkende grote gaten waar we het over hadden. Dit is veel minder luchtig.cremalover schreef:Geen grote gaten maar toch luchtige structuur.
Helft rogge volk. en andere helft tarwe volk. Driesoorten zaden toegevoegd en wat ander spul.
Hij?bobbee schreef: nou, gelijk heeft hij!
Kan je toch op de bodem plaatsen?!cremalover schreef:Heb mijn speksteen binnen.
Weegt meer dan 25 kilo.Hoop dat het ovenrek dat trekt.