Pagina 160 van 646

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: di 11 apr 2017, 15:14
door fransg
zien er compleet verschillend uit!

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: wo 12 apr 2017, 16:50
door fransg

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: wo 12 apr 2017, 18:02
door bobbee
Heerlijk!

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: do 13 apr 2017, 21:12
door mutsje
Zo mijn eerste brood met dikkere zaden, Frans maar even om advies vragen waarom ze bij hem niet volledig opfikken :(
Afbeelding


Binnenkort weer met zuurdesem aan de slag omdat vrouwlief een of ander je mag van alles niet eten gaat doen. Is geen kwestie van dieetboekje trouwens maar iets met jing/jang doormeten en apk gekeurd worden :mrgreen: Dus amandelmeel, speltmeel etc. vooral dat amandelmeel lijkt me wel jum jum maar is redelijk aan den prijs zeg maar.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: vr 14 apr 2017, 12:34
door bobbee
Interessante webpagina met diepte uitleg over bakkersgist en zuurdesem. Ben er nog niet doorheen maar ik vind het leuk om te lezen:
http://www.classofoods.com/pagina1_3.html

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: vr 14 apr 2017, 18:33
door bobbee
Half mei komt mijn nieuwe pizza oven binnen. De zgn. Roccbox. Spannend!

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: vr 14 apr 2017, 18:57
door fransg
Leuk!

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: za 15 apr 2017, 10:34
door cremalover
Simpel half volkoren broodje.

https://youtu.be/Z9nTduz4iKo" onclick="window.open(this.href);return false;

Thans genoeg voor drie a 4 dagen.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: za 15 apr 2017, 10:35
door bobbee
Leuk ding

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: za 15 apr 2017, 10:35
door fransg
Smakelijk! Goed dat je er toch niet geheel mede op bent gehouden.