Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: za 13 mei 2017, 17:13
Nee.Houtvezelbakjes.fransg schreef:Mooi.
Gebruik je een (natte) doek om het deeg in te laten rijzen? Te zien aan de weef-afdruk bovenop het brood.
Koffiepraat is het forum over koffie, bereidingswijzen, espresso, cappuccino, filterkoffie, slowcoffee, evenementen en nog veel meer.
https://koffiepraat.nl/forum/
Nee.Houtvezelbakjes.fransg schreef:Mooi.
Gebruik je een (natte) doek om het deeg in te laten rijzen? Te zien aan de weef-afdruk bovenop het brood.
Welk recept gebruik jij voor je pizzadeeg, ik maak gebruik van een recept dat een dag van te voren in de koelkast moet. Verdeeld over 4 kommetjes (per gezindslid 1 pizza).
Apart.Ik gebruik altijd couscous voor mijn pasta.Is volgens mij ook griesmeel.mutsje schreef:Voor pizzadeeg gebruik ik bij 300 gr 200gr fijne griesmeel meel (is zelfde als dubbel 0 van italiaan alleen goedkoper ) en 100gr bloem. Was advies van turkse mevrouw omdat het dan rekbaarder wordt en niet gort droog. zo leer je zo us wat in een turkse toko. Nu zit eerste speltbrood erin en straks normale tarwe brood erachter aan. Heb nog een hobby erbij bedacht namelijk hout bewerkenmaar das op een ander fora.