Pagina 183 van 642

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: ma 25 dec 2017, 22:06
door fransg
oh ja dat is niet meer te doen natuurlijk, als je weet hoe het moet ;-)

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: di 26 dec 2017, 07:45
door Pti
Type00 1 uur gerezen op de espressomachine.

Daarna ruim 24uur koelkast

Mijn oven kan met steen en slechts 300 graden lang niet tippen aan een echte pizzaoven maar het resultaat was lang niet slecht.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: do 28 dec 2017, 11:39
door fransg

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: za 30 dec 2017, 15:44
door fransg

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: di 02 jan 2018, 10:52
door bobbee

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: di 02 jan 2018, 16:52
door fransg

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: vr 05 jan 2018, 21:22
door fransg
Ik slingerde beide brood-deegjes de oven in, met de deskundige zwier die men zich alleen eigen maakt door heel veel ervaring, echter tuimelde buiten mijn toedoen een van de broodjes achterin de oven en dat moest ik dus even heel snel recht zetten maar doordat de oven erg heet was lukte dat niet zo goed. Zo zie je dat je ook als zeer gevorderde bakker weleens een steekje kan laten vallen zonder dat je je eigen dit kunt aanrekenen.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: za 06 jan 2018, 14:21
door mutsje
Als het maar smaakt Frans! , ik had een opgeblazen brood rond lunchtijd vandaag eruit. Kinderen en ik hebben heerlijk gesmuld, was wel moeilijk aansnijden.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: za 06 jan 2018, 14:40
door fransg

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: za 06 jan 2018, 16:22
door fransg
mutsje schreef: za 06 jan 2018, 14:21 Als het maar smaakt Frans! , ik had een opgeblazen brood rond lunchtijd vandaag
Bedoel je een met grote luchtbel onder de korst? Lekker knapperig ;-)