Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: ma 15 jan 2018, 22:51
Wat een prachtig brood waar je allerlei authentieke, en nu door marketing wijsneuzen hippe woorden voor kunt gebruiken. Zou er zo een snee van willen proeven.fransg schreef:
Koffiepraat is het forum over koffie, bereidingswijzen, espresso, cappuccino, filterkoffie, slowcoffee, evenementen en nog veel meer.
https://koffiepraat.nl/forum/
Wat een prachtig brood waar je allerlei authentieke, en nu door marketing wijsneuzen hippe woorden voor kunt gebruiken. Zou er zo een snee van willen proeven.fransg schreef:
Misschien een idee voor als je het nog niet geprobeerd hebt; van brood van 3 a 5 dagen oud een kaastosti maken is zo lekker. Er zit dan veel meer smaak aan het brood. Denk dat de desem in het brood zich eigen dan nog verder ontwikkeld en net als koffie op smaak komtfransg schreef:Super mooi als je de gelegenheid hebt zo vaak en veel brood te bakken, door die ervaring word je er vanzelf heel goed in! Als bejaarde die alleen voor zich eigen bakt kom ik er maar 1-2 keer per week aan toe
Dat van die boterham met kaas onder de gril is inderdaad een leuke. Met boeren kaas, gruere, of met recht-toe-recht-aan kaas. Dat laatste met een beetje nootmuskaat en een beetje cayennepeper.fransg schreef:Goed plan!
Tosti heb ik nog niet gedaan, maar wel wat kaas erop en dan onder de grill, zo kan men zich eigen fijn verwennen!