Pagina 187 van 642
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: wo 24 jan 2018, 22:34
door bobbee
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: do 25 jan 2018, 10:27
door fransg
Fraai! De muziek hoefde niet maar verder wel knap en voorbeeldig gedaan.
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: do 25 jan 2018, 10:29
door cremalover
Wel mooie structuur etc in dat brood.
En alles zonder kneden.
Autolyse van 4 uur.
Ik ga dat na-apen.
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: do 25 jan 2018, 11:15
door bobbee
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: vr 26 jan 2018, 06:55
door cremalover
Mislukt.85%hydratatie blijft probleem.
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: za 27 jan 2018, 17:58
door fransg
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: di 30 jan 2018, 00:25
door @3aan
Is er ook al een kookgroepje voor lekkere gerechten, zo heb ik gisteren en vandaag super lekkere Sambal gemaakt van 7 verschillende soorten pepers en een totale kooktijd van 18 uur, nu moet alles nog door de passeerzeef, mits ik die kan terugvinden zo'n ding gebruik je door al malende de boel door een zeef te drukken en dan blijven de grotere partikels over die dan apart gemalen worden o.a. de pitjes die dan fijn worden gemaakt en terug aan de de brij worden gegeven om zo ook daar de pittige noot nog smakelijker te maken, met mijn Sambal kan je twee keer genieten!
Een goede Sambal mag best een verraderlijk zalfje zijn, ik hou van pittig
Verstuurd vanaf mijn SM-T813 met Tapatalk
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: di 30 jan 2018, 13:29
door cremalover
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: di 30 jan 2018, 13:31
door cremalover
@3aan schreef: di 30 jan 2018, 00:25
Is er ook al een kookgroepje voor lekkere gerechten, zo heb ik gisteren en vandaag super lekkere Sambal gemaakt van 7 verschillende soorten pepers en een totale kooktijd van 18 uur, nu moet alles nog door de passeerzeef, mits ik die kan terugvinden zo'n ding gebruik je door al malende de boel door een zeef te drukken en dan blijven de grotere partikels over die dan apart gemalen worden o.a. de pitjes die dan fijn worden gemaakt en terug aan de de brij worden gegeven om zo ook daar de pittige noot nog smakelijker te maken, met mijn Sambal kan je twee keer genieten!
Een goede Sambal mag best een verraderlijk zalfje zijn, ik hou van pittig
Verstuurd vanaf mijn SM-T813 met Tapatalk
Ik kook al 30 jaar dagelijks.
Vind alles lekker.Ook sambal.
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: di 30 jan 2018, 18:44
door mutsje
Misschien nieuw draadje aanmaken met koken met koffieg33ks