Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: za 03 feb 2018, 22:51
Helemaal vergeten een foto van het uiteindelijke product te plaatsen.
De potjes van Hak, trekken mooi vacuum, was eerst even uitvogelen hoe?
Na de eerste kookperiode het geheel door passeerzeef gedraaid, er was na het inkoken zo'n 5 kilo over waarvan altijd veel vezelmateriaal, na het draaien met de fijnste zeef bleef er 4 kilo over, een mooi verraderlijk zalfje bleef er over, nog een poosje op gezet en er een halve liter vocht afgeschept die gebonden met een theelepeltje maizena en die in een uitgekookte fles gedaan, makkelijk heet sausje.
Het Hakpotje was vol, maar is toch zo lekker, eerst een lekker zoet en fruitig sausje en dan binnen tien seconden de Boem! Das pittig?!
Verstuurd vanaf mijn SM-T813 met Tapatalk
De potjes van Hak, trekken mooi vacuum, was eerst even uitvogelen hoe?
Na de eerste kookperiode het geheel door passeerzeef gedraaid, er was na het inkoken zo'n 5 kilo over waarvan altijd veel vezelmateriaal, na het draaien met de fijnste zeef bleef er 4 kilo over, een mooi verraderlijk zalfje bleef er over, nog een poosje op gezet en er een halve liter vocht afgeschept die gebonden met een theelepeltje maizena en die in een uitgekookte fles gedaan, makkelijk heet sausje.
Het Hakpotje was vol, maar is toch zo lekker, eerst een lekker zoet en fruitig sausje en dan binnen tien seconden de Boem! Das pittig?!
Verstuurd vanaf mijn SM-T813 met Tapatalk