Pagina 192 van 642

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: do 22 mar 2018, 13:33
door cremalover
Hoe groter de steen hoe beter het brood.

Speksteen
7 cm . :D

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: do 22 mar 2018, 13:58
door bobbee
cremalover schreef:Hoe groter de steen hoe beter het brood.

Speksteen
7 cm . :D
IMG_20180322_133256360.jpg
Duurt maar 3 uur voordat die op temperatuur is.
Afbeelding

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: do 22 mar 2018, 14:02
door cremalover
bobbee schreef: do 22 mar 2018, 13:58
cremalover schreef:Hoe groter de steen hoe beter het brood.

Speksteen
7 cm . :D

IMG_20180322_133256360.jpg
Duurt maar 3 uur voordat die op temperatuur is.
Afbeelding
Een week.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: do 22 mar 2018, 14:30
door bobbee
cremalover schreef: do 22 mar 2018, 14:02
bobbee schreef: do 22 mar 2018, 13:58
cremalover schreef:Hoe groter de steen hoe beter het brood.

Speksteen
7 cm . :D

IMG_20180322_133256360.jpg
Duurt maar 3 uur voordat die op temperatuur is.
Afbeelding
Een week.
HA! Nee, dat is overdreven en daar meen je niks van.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: do 22 mar 2018, 14:38
door cremalover
bobbee schreef: do 22 mar 2018, 14:30
cremalover schreef: do 22 mar 2018, 14:02
bobbee schreef: do 22 mar 2018, 13:58 Duurt maar 3 uur voordat die op temperatuur is.
Afbeelding
Een week.
HA! Nee, dat is overdreven en daar meen je niks van.
Geen idee
Ik gebruik nog steeds mijn ouwe chamotte.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: do 22 mar 2018, 18:09
door bobbee
800 gram bloem
460 gram water
16 gram zout
320 gram desemstarter

Gierst en zonnebloempitten. Lekker voor een tosti morgen! [IMG]//uploads.tapatalk-cdn.com/201803 ... fa9663.jpg[/IMG]

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: do 22 mar 2018, 18:14
door fransg
top!!

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: zo 25 mar 2018, 21:06
door fransg

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: ma 26 mar 2018, 19:10
door mutsje
Prachtige broden weer hoor heren.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: di 27 mar 2018, 19:47
door bobbee
Mwoahhh! Deze was erg lekker!

26 uur gefermenteerd deeg (24uur bulk/4 uur opgebold) tomaten saus als basis, beetje parmazaanse kaas, beetje mozzarella. Dat gebakken in de pizzaoven.
Daarna belegd met heerlijke zachte Bresola, verse rucola en basilicum blaadjes, nog paar blokjes mozzarella en wat geraspte parmazaanse kaas, pijnboom pitjes en wat extra virgin olijfolie.

Deze heeft me erg goed gesmaakt.
Afbeelding
Afbeelding