Pagina 195 van 642

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: vr 13 apr 2018, 21:22
door fransg
Ja tevreden over.

Vorige was slecht gerezen, ipv havervlokken had ik griesmeel erdoor gedaan, was misschien niet goed.

Nu weer met wat havervlokken, en wat geluk :-)

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: ma 16 apr 2018, 23:18
door bobbee
Why Some Gluten-Sensitive People Can Still Eat Sourdough Bread

https://www.bonappetit.com/story/gluten ... l_facebook

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: za 21 apr 2018, 21:59
door Capulus
Ik was vandaag bij een leuke bakkerij in een molen in Olst. Heerlijke desembroden. Wellicht bij jullie al bekend. Mocht je in de buurt zijn, dan is het een aanrader om eens binnen te kijken.

Bökkers Mölle in Olst.
Afbeelding

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: zo 22 apr 2018, 16:09
door mutsje
Na twee dagen niet bakken vandaag eens 1.6kg deeg in de machine gedaan. Twee mooie broden van spelt meel en griesmeel fijne maling zijn het resultaat. Ruikt weer lekker in huis :)

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: wo 02 mei 2018, 19:33
door cremalover
Sourdough from hell.

Mijn zuurdeeg is al een paar maanden dood.
Maandag een nieuwe ingezet van zelfgemalen rogge.
Ipv 24 uur verdubbelt deze zich elke 6 uur. :o

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: wo 02 mei 2018, 21:03
door fransg
zuurdeeg "on steroids"

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: vr 04 mei 2018, 20:04
door fransg

Re: Kinu M47! Is dit de manuele koffiemaler die je moet hebben ?

Geplaatst: vr 04 mei 2018, 20:20
door bobbee
Heerlijk!

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: di 08 mei 2018, 07:19
door bobbee

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: di 08 mei 2018, 09:14
door fransg
Prachtig!!
bobbee schreef: di 08 mei 2018, 07:19