PeterV007 schreef: ma 02 jan 2023, 18:28
Ben70 schreef: ma 02 jan 2023, 18:01
PeterV007 schreef: do 29 dec 2022, 13:19
Uhhh , sorry: ja dus … een Dryager DX500
die Dryager DX500 is die kast groot genoeg voor een kleine horeca ondernemer om met dit type vlees te beginnen, mijn vriend uit Demen wil zich er in verdiepen of dit naast zijn spareribs en lumberbalss op de kaart te zetten in zijn bistro gr Ben70
De DX500 is beperkt tot 20 kilo vlees. De DX1000 kan 100 kilo aan. In de praktijk moet je als bistro aardig wat ruimte hebben om dagelijks vlees eruit te kunnen halen. Je wilt immers niet dat je op dag één vlees erin legt en vervolgens 30-40 dagen moet wachten en niets hebt. Een DX1000 heeft meer capaciteit en dus makkelijker. Ook oogt het ruimer in een DX1000 en kan de lucht beter circuleren dan in een DX500.
Dryaged vlees is echt geweldig; de smaak vind je nergens anders, ongeacht ras en voeding.
DX1000 5000 euro ex ,dat is niet gering,,,,,,het is om mee te beginnen een behoorlijke investering ,en hij moet maar afwachten of het ook goed loopt, zijn spareribs zijn nu al onovertroffen nergens vind je het beter,,,dat zegt mijn schoonzoon die zelf kok is in het hogere segment