Pagina 3 van 5
Re: @3aan en de thuisbranders
Geplaatst: wo 15 jan 2014, 22:56
door fransg
cremalover schreef:Maar het object dat ik trachtte te fotograferen is hetzelfgemaakt hekwerk voor de chute.
Re: @3aan en de thuisbranders
Geplaatst: do 16 jan 2014, 12:00
door Xoffie
ImageUploadedByTapatalk1389869801.892946.jpg
Gisteren malabar gebrand. Wat vind je van de kleur Adriaan?
Re: @3aan en de thuisbranders
Geplaatst: do 16 jan 2014, 12:17
door @3aan
Aan de kleur wil ik me niet verbranden, maar de branding op zich ziet er netjes uit,
eigenlijk zoals het hoort ( in mijn optiek )
Re: @3aan en de thuisbranders
Geplaatst: do 16 jan 2014, 12:31
door Erik82
De Malabar is wat lichter gebrand dan ik gewend ben en dat bevalt erg goed. een lekkere boon met een mooie smaak. dit weekend zal ik hem zelf eens branden.
Re: @3aan en de thuisbranders
Geplaatst: do 16 jan 2014, 14:22
door Spence
Boontjes zijn binnen en zien er goed uit.
Net de 1e kennismaking met de Malabar gehad en die smaakt heerlijk
Re: @3aan en de thuisbranders
Geplaatst: do 16 jan 2014, 14:28
door fransg
Ik kreeg ook @3aans Malabar-boontjes binnen. Zien er lekker uit, ruiken ook goed maar (nog) niet sterk. Nog maar kort geleden gebrand meen ik, maar staat niet op de zak (klopt @3aan?):
15g gemalen met de HG One.
Doorstroom was langzaam, meer door versheid dan door de fijnheid / dosering denk ik, dus hij kan best nog een weekje rusten vermoedelijk.
De smaak in de kop was lekker romig, maar zal hopelijk nog wel meer uitgesproken worden naarmate de boon uitrust.
Re: @3aan en de thuisbranders
Geplaatst: do 16 jan 2014, 15:32
door @3aan
Foutje ben de stickertjes vergeten te plakken
De branddatum is 9 januari 2014 met als eindtijd branding 12:05 uur
Re: @3aan en de thuisbranders
Geplaatst: do 16 jan 2014, 15:52
door fransg
Dankje is genoteerd!
Re: @3aan en de thuisbranders
Geplaatst: do 16 jan 2014, 18:28
door bobbee
Potverdikkie wat een mooie foto's van die naked!
Re: @3aan en de thuisbranders
Geplaatst: do 16 jan 2014, 18:31
door fransg
Dankje!