Pagina 3 van 3
Re: Bittere espresso/resten in piston "papperig" na zetten
Geplaatst: za 29 okt 2016, 14:39
door Spironski
En voor de goede orde dan maar even een linkje naar het genoemde Beginnerstopic:
KLIK!
Daarin hebben we geprobeerd op een enigszins beknopte manier de basics uit te leggen
. Als je hierna of hierdoor nog vragen hebt, ben je welkom om ze te stellen hoor!
Re: Bittere espresso/resten in piston "papperig" na zetten
Geplaatst: za 29 okt 2016, 21:51
door Barista_Den
Amen!
Ps: stadsbranderij hoeft toch niet per se Kees Kraakman te zijn?
Re: Bittere espresso/resten in piston "papperig" na zetten
Geplaatst: za 29 okt 2016, 22:21
door fransg
Barista_Den schreef:Ps: stadsbranderij hoeft toch niet per se Kees Kraakman te zijn?
Da's waar. Bij "Stadsbranderij" denk ik dat men "Stadsbranderij Noord" bedoelt, waar Kees Kraakman de trier zwaait, maar allerlei andere hippe tenten heten tegenwoordig Stadsbranderij dus het kan van alles betekenen.
Re: RE: Re: Bittere espresso/resten in piston
Geplaatst: za 29 okt 2016, 22:23
door fransg
@3aan schreef:John'47 schreef:Geweldig Vincent, uit m'n hart gegrepen
Wat?
Hiermee werd bedoeld dat hij het eens is met het lange bericht dat Vincent gisteren schreef. "Uit m'n hart gegrepen" moet je dus niet letterlijk opvatten, het betekent zoveel als "daar ben ik het geheel mee eens!"
Zo is dat ook weer helder.
Re: Bittere espresso/resten in piston "papperig" na zetten
Geplaatst: zo 30 okt 2016, 07:52
door John'47
Idd
Re: Bittere espresso/resten in piston "papperig" na zetten
Geplaatst: wo 02 nov 2016, 17:55
door NielsB
Kees heeft op de menukaart een Yirgacheffe, Adado Cooperative. Fruitig karamel, chocolade ondertonen.