Pagina 221 van 646
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: wo 06 feb 2019, 21:53
door bobbee
Nice!
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: wo 06 feb 2019, 22:15
door cremalover
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: wo 06 feb 2019, 22:56
door fransg
Lekker! Doe me daar maar een snee van.
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: vr 08 feb 2019, 13:32
door Wijmaar
Er gaat maar weinig boven een tosti van zuurdesem met oude kaas en ham!
[IMG]
//uploads.tapatalk-cdn.com/201902 ... 8b0edc.jpg[/IMG]
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: wo 13 feb 2019, 17:52
door cremalover
Vers uit de oven Simpel tarwe desembroodjemet 200 gram gemengde zaden
Om 11 uur mee begonnen.Om half 6 klaar.
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: wo 13 feb 2019, 18:51
door mutsje
Wanneer mogen we bij je komen brunchen?
Het grote broodbaktopic
Geplaatst: wo 13 feb 2019, 18:53
door Wijmaar
cremalover schreef:Vers uit de oven Simpel tarwe desembroodjemet 200 gram gemengde zaden
Om 11 uur mee begonnen.Om half 6 klaar.
Ziet er goed uit! Het lijkt alsof het brood nog warm is (lijk iets van damp te zien). Merk je niet dat het brood droger is omdat je het niet volledig hebt laten afkoelen voor aansnijden?
Ik kan de verleiding ook altijd amper weerstaan, maar dacht gelezen te hebben dat het nogal een verschil maakt.
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: wo 13 feb 2019, 19:08
door fransg
Top broodje!
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: wo 13 feb 2019, 20:16
door cremalover
Brood was idd net 5 minuten uit de oven.
Na ongeveer 600 zuurdesembroden begin ik langzaam het gevoel voor het deeg te krijgen.
Re: Het grote broodbaktopic
Geplaatst: wo 13 feb 2019, 20:17
door cremalover
fransg schreef: wo 13 feb 2019, 19:08Top broodje!
Dank je.