Pagina 232 van 649

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: ma 15 apr 2019, 07:46
door Wijmaar
bobbee schreef:Desembroodje van 100% bloem. Verder niks aan zaadjes of meel behalve de roggedesem.
20190414_162632.jpg
20190414_181947.jpg
Ziet er weer heerlijk uit! 100% witte bloem?

Hoe was dat broodje uit de BBM geworden?

Verstuurd vanaf mijn MI 9 met Tapatalk


Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: ma 15 apr 2019, 07:58
door bobbee
Wijmaar schreef:
bobbee schreef:Desembroodje van 100% bloem. Verder niks aan zaadjes of meel behalve de roggedesem.
20190414_162632.jpg
20190414_181947.jpg
Ziet er weer heerlijk uit! 100% witte bloem?

Hoe was dat broodje uit de BBM geworden?

Verstuurd vanaf mijn MI 9 met Tapatalk
Thanks!

Ja, 100% bloem inderdaad.

Broodje uit bbm is gelukt. Wel saai en beetje droog. Had ik niet verwacht met versgemalen graan.

https://www.koffiepraat.nl/forum/viewto ... 98#p101198

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: wo 17 apr 2019, 17:19
door fransg

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: wo 17 apr 2019, 17:59
door bobbee
Mooi korstje!

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: vr 19 apr 2019, 19:04
door cremalover
Tarwe pompoenpit.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: wo 24 apr 2019, 11:20
door fransg

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: wo 24 apr 2019, 11:50
door bobbee
Mooi!

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: di 07 mei 2019, 16:14
door cremalover
Roggebrood.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: di 07 mei 2019, 16:25
door fransg

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: di 07 mei 2019, 16:44
door cremalover
Platte schijven?

Leuk.Maar het is natuurlijk een Ponte Vecchio Export onder de graanmalers.
Als je echt in de hobbie instapt ga je voor windaangedreven. :mrgreen:

Ik maal nu een jaar of 5 zelf maar ik vraag me nog steeds af wat het voordeel is.Behalve natuurlijk betere houdbaarheid.Meel wil nog wel eens muf worden.Graan minder gauw.Ik proef iig geen verschil.Maar dat is met koffie meestal ook het geval. :mrgreen: