Pagina 237 van 649

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: do 23 mei 2019, 18:57
door fransg

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: do 23 mei 2019, 19:33
door bobbee
Met lijnenzaad!

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: do 23 mei 2019, 19:55
door fransg
Ja! :-)
En 100g patentbloem naast de volkoren eigenmaling

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: ma 27 mei 2019, 12:09
door fransg
Deeg veel langer dan anders laten fermenteren -- gisteren groot deel van de dag, daarna de nacht in de koelkast, daarna bijna 2 uur buiten de koelkast in de warme rijsbak.

Glazen stolp erover in de oven, de eerste 30min. Het wat slappe deeg wilde aanvankelijk uitzakken maar bedacht zich toen het tegen de glazen wand aan begon te leunen, kon zodoende lekker onbekommerd rijzen en de laatste 16min had ik de stolp eraf. "Effe lekker afbakken" noemt het broodje dat en ik kan me dat goed indenken. Geef het eens ongelijk.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: di 28 mei 2019, 16:20
door cremalover
Rogge.

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: di 28 mei 2019, 17:17
door bobbee
Pizza
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Afbeelding

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: di 28 mei 2019, 17:30
door Marcje
Nice!

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: di 28 mei 2019, 18:28
door fransg
ongelooflijk mooi dat deeg

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: vr 31 mei 2019, 23:17
door fransg

Re: Het grote broodbaktopic

Geplaatst: ma 03 jun 2019, 13:17
door cremalover
Rogge Krustenbrot
Goed bakweer nu.