Pagina 271 van 490

Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: di 14 sep 2021, 22:57
door gilleko B.





Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: do 16 sep 2021, 13:05
door preinfuse
Voor de afwisseling, zal mijn ervaringen delen!

Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: vr 17 sep 2021, 11:10
door bobbee
Koffie drink ik!

Afbeelding

Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: vr 17 sep 2021, 11:21
door ronald22
bobbee schreef: vr 17 sep 2021, 11:10 Koffie drink ik!

Afbeelding
Top

Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: vr 17 sep 2021, 12:49
door gilleko B.
Ziet er lekker uit!




Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: vr 17 sep 2021, 13:13
door Youssef
preinfuse schreef: do 16 sep 2021, 13:05 Voor de afwisseling, zal mijn ervaringen delen!9E9C8893-9BD5-466D-985D-BD274F31BA21.jpeg
die stond op mn lijstje!! ben benieuwd

Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: vr 17 sep 2021, 14:20
door we tigers
Wat ik tot nu toe van Sprout heb gehad vond ik erg goed.

Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: vr 17 sep 2021, 21:44
door Nootmuskaatje
Een natural process Colombiaanse boon van de wat meer lokale Blommers uit Nijmegen. Mijn eerste natural process, ben er nog niet zo uit of ik het wat vind. Het was best lekker en apart, maar of ik dat zie zitten om dagenlang achter elkaar te drinken betwijfel ik. Was wel 18 in/45 out in 17s op 95 graden, moet een stuk fijner dan m'n vorige lichte roast van het Hoofdkwartier gaan malen. Morgen iets fijner zetten en kijken hoe dat bevalt, al vond ik het qua zuurtjes en bitterheid wel gebalanceerd proeven.

Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: zo 19 sep 2021, 11:29
door preinfuse
De Nicaragua Montezumba van Sprout direct eerste poging goed uit de robot gekregen😁 Erg lekker.
Voorverwarmd want licht tot medium roast maar niet maximaal. 16g in/ 32g uit.
Goede mouthfeel, niet heel stroperig. Ik proefde lichte melasse, fruitig (kon niet zeggen wat) en beetje rozengeur die soms op mediterran gebak zit. Komt enigzins overeen met omschrijving Sprout: Pineapple, Sugar Cane, Creamy Body.

Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: zo 19 sep 2021, 13:11
door ronald22
Nootmuskaatje schreef: vr 17 sep 2021, 21:44 Een natural process Colombiaanse boon van de wat meer lokale Blommers uit Nijmegen. Mijn eerste natural process, ben er nog niet zo uit of ik het wat vind. Het was best lekker en apart, maar of ik dat zie zitten om dagenlang achter elkaar te drinken betwijfel ik. Was wel 18 in/45 out in 17s op 95 graden, moet een stuk fijner dan m'n vorige lichte roast van het Hoofdkwartier gaan malen. Morgen iets fijner zetten en kijken hoe dat bevalt, al vond ik het qua zuurtjes en bitterheid wel gebalanceerd proeven.
IMG_20210917_211424.jpgIMG_20210917_211129~2.jpg
Als je al op 18/45 zit dan zit je al behoorlijk fijn te malen en dat het verschil tussen bitter en zoet niet meer te onderscheiden zijn.