Vandaag tweemaal 125 g Malabar gebrand. Eerste batch geprobeerd Adriaan's profiel te volgen met zo'n 10 C / min. Profiel (donkerblauw = boontemperatuur, rood = max environmental temp, geel en ander blauw zijn delta's, niet teveel op het geschommel letten):
Mijn eerste batch:
Mijn tweede batch:
Adriaan's referentie:
Met de tweede batch wilde ik snel door het middensegment heen om te kijken wat dat zou doen met de fruitigheid, en dan een uitgerekte ontwikkelfase. Ik verwacht dat deze fruitiger en zoeter kan zijn dan de eerste, maar ik kan het ook mis hebben.
Dan nog wat vergelijking van kleur van de brandingen. Re: @3aan en de thuisbranders
31
Laatst gewijzigd door Kabouter op zo 19 jan 2014, 14:20, 1 keer totaal gewijzigd.
VBM Domobar Super, Mazzer Pharos, Mahlkonig Guatemala, een boel filterspullen, en een Quest M3 die al lang ligt te wachten :)