![Knipoog ;)](./images/smilies/icon_e_wink.gif)
Komt iemand wel om reclame te maken, wees daar dan open in, daar is een apart topic voor.
http://koffieesmola.be/proces.htmlWist je dat.. De groene ongebrande koffieboon nooit slecht wordt, enkel het brandverlies neemt toe met de ouderdom.
Ook niet bepaald een aanbeveling. Vooral dat onmiddellijk malen niet.Daarna worden ze onmiddellijk gemalen & verpakt, waardoor het aroma en de kwaliteit van de koffie optimaal bewaard blijven
Onmiddellijk gemalen koffie daarna nog anderhalf jaar in de koelkast bewaren... nee dank u!Door dit lage zuurstofgehalte kan de koffie minimaal 18 maanden bewaard worden zonder smaak- en aroma verlies.
Tip van de koffiebrander: u bewaart uw lekkere Koffie best in de koelkast Zo wordt de smaak het best behouden.
Nee ze bedoelen er bi Koffie Esmola heel wat anders mee dan wat jij nu zegt.esm schreef:Brandverlies,wil zeggen het verlies in kg dat je verliest door het branden.
http://koffieesmola.be/proces.htmlenkel het brandverlies neemt toe met de ouderdom
Wanneer het pak gemalen koffie eerst 17 maanden op het schap in een warme winkel staat en daarna een paar weken in de koelkast bij de klant die het op die manier goed vers wil houden, is dat eveneens kansloos.esm schreef:Ik weet niemand die zijn koffie 18 maanden gaat bijhouden voor hij hem opdrinkt,ik denk niet dat de brander dat bedoelt.