Pagina 321 van 642

Re: COVID-19 & de koffiewereld

Geplaatst: do 03 sep 2020, 19:46
door bobbee
Ik gebruik geen steen meer. Moet je de oven echt 2 uur vantevoren aanzetten om hem goed door en door heet te hebben en anders is de bodem bij mij niet goed doorbakken. Pyrex schaal is het voor mij of de gietijzeren pan. Maar pyrex vind ik extra leuk omdat je het brood zo mooi kunt zien rijzen!

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: do 03 sep 2020, 19:47
door fransg
Ik mis de steen ook helemaal niet.

Leuk dat je weer meebakt!

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: vr 04 sep 2020, 22:33
door fransg

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: vr 04 sep 2020, 22:57
door bobbee
Dat wordt een fijne nachtrust wetende dat er een heerlijk broodje op je ligt te wachten morgenochtend!

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: za 05 sep 2020, 09:57
door bobbee

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 06 sep 2020, 15:38
door cremalover
Spelt.

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: ma 07 sep 2020, 17:51
door mutsje
Doe eens foto van je pyrex schaal Bobbee als je wilt. Gisteren een simpel spelt witbrood gebakken. Is wat klein uit de oven gekomen niet goed laten rijzen op de 2e rijs en in de oven had die er ook geen zin in. Smaak is er niet minder om. Jongste dochter zweert nog steeds bij supermarkt brood , oudste heeft liever home made :)

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: ma 07 sep 2020, 18:10
door fransg

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 09 sep 2020, 08:12
door fransg
Mogelijk is De Volkskrant vandaag de moeite waard, ik moet 'm nog lezen:

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 09 sep 2020, 13:28
door cremalover
Volkorenbrood van 1600 gram.
Alles zelfgemalen.
Een derde Spelt,een derde rogge en een derde Emmer tarwe.
300 gram zonnebloempitten en wat olijfolie. Rogge desem.