Pagina 360 van 644

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: do 28 jan 2021, 17:46
door gilleko B.
Tis onvoorstelbaar




Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 31 jan 2021, 17:13
door fransg

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 31 jan 2021, 17:41
door cremalover

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 31 jan 2021, 17:50
door gilleko B.
cremalover schreef:
IMG_20210131_165219.jpg
Oef die is echt mooi

Afbeelding



Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 31 jan 2021, 17:54
door cremalover
gilleko B. schreef: zo 31 jan 2021, 17:50
cremalover schreef:IMG_20210131_165219.jpg
Oef die is echt mooi

Afbeelding
Gewoon lichtvolkoren. ;)
Die van Frans is mooier. Grof volkoren met heel mooie bolling en struktuur.

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 31 jan 2021, 18:04
door gilleko B.
Bij Frans mis ik Alexander!




Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 31 jan 2021, 19:19
door fransg
gilleko B. schreef: zo 31 jan 2021, 18:04 Bij Frans mis ik Alexander
Afbeelding
!

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 31 jan 2021, 19:24
door fransg
cremalover schreef: zo 31 jan 2021, 17:54 Die van Frans is mooier. Grof volkoren met heel mooie bolling en struktuur.
Ik heb bij de 300g rogge-volkoren-desem (150g rogge uit eigen maler plus 150g water) en 120g volkoren-tarwe uit eigen maler en 30gr espresso en 230g water en 14g zout ook 300g van het Chinese bloem 'extra rijk aan gluten' en dat maakt het misschien zo elastisch.

Dus 270g volkoren meel en 300g superbloem

Nu ik deze manier van opbollen heb ga ik het ook eens met 'gewoon' bloem doen.

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: ma 01 feb 2021, 13:25
door gilleko B.
Jah het brood van Frans is prachtig bol gerezen. Zal een combi zijn van gist, op spanning zetten en het glutennetwerk. Ik heb zelfs op YouTube gezien dat het glutennetwerk zodanig ontwikkeld was dat van een deel van het desemdeeg een ballon geblazen werd. Maar idd, dit brood van Frans heeft een benijdenswaardig bolling.




Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: di 02 feb 2021, 10:27
door bobbee
Afbeelding


Afbeelding