Pagina 362 van 644

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 07 feb 2021, 19:09
door Joste
Het smaakte erg goed en het smaakte ook naar meer....
Afbeelding

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 07 feb 2021, 22:26
door fransg
Mooi plaatje!

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: ma 08 feb 2021, 13:09
door cremalover
3x zonnebloem

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: ma 08 feb 2021, 13:59
door Joste
Prachtig!

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: ma 08 feb 2021, 19:23
door gilleko B.
cremalover schreef:3x zonnebloem
IMG_20210208_130634.jpg
IMG_20210208_131058.jpg
Woorden overbodig
Afbeelding


Afbeelding



Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: ma 08 feb 2021, 19:34
door Dirk Jan
Brood.
Ja, twee jaar geleden weer geprobeerd zuurdesembrood te bakken. Dat is me niet gelukt en had op dat moment het geduld niet en die stomme broodbakmachine beviel me ook niet.
Nieuwe poging?
Maar dan met ander meel. Afgelopen maand gehoord dat ik overgevoelig ben voor gluten. Dat betekent brood zonder tarwe, zonder gerst en zonder rogge. Laten dat nou net de soorten zijn die ik graag in mijn brood terug zie.
Hebben jullie ervaring met broodbakken zonder tarwe, zonder rogge, zonder gerst?

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 10 feb 2021, 13:12
door cremalover
Chia,sesam en zonnebloem.
80% hydra. 24 uurs rijs.

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 10 feb 2021, 14:26
door Joste

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 10 feb 2021, 14:31
door bobbee
Dirk Jan schreef:Brood.
Ja, twee jaar geleden weer geprobeerd zuurdesembrood te bakken. Dat is me niet gelukt en had op dat moment het geduld niet en die stomme broodbakmachine beviel me ook niet.
Nieuwe poging?
Maar dan met ander meel. Afgelopen maand gehoord dat ik overgevoelig ben voor gluten. Dat betekent brood zonder tarwe, zonder gerst en zonder rogge. Laten dat nou net de soorten zijn die ik graag in mijn brood terug zie.
Hebben jullie ervaring met broodbakken zonder tarwe, zonder rogge, zonder gerst?
Ik niet helaas. Succes met iest vinden. Vervelend van de gluten gevoeligheid.

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 10 feb 2021, 14:35
door cremalover
Spelt is laag in gluten.