Pagina 375 van 644

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: za 13 mar 2021, 17:33
door cremalover
T110.

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: za 13 mar 2021, 17:56
door bobbee
Hele mooie broden

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: za 13 mar 2021, 17:57
door gilleko B.
cremalover schreef:T110.
IMG_20210313_173101.jpg
Schweinegeil!

Afbeelding



Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: za 13 mar 2021, 21:59
door Joste
En hier dan nog wat van de leerling: speltbroden...
Afbeelding

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: za 13 mar 2021, 22:23
door fransg
Knap!

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 14 mar 2021, 10:04
door gilleko B.
Mooie grote broden. Ben benieuwd naar de binnenkant!!




Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 14 mar 2021, 10:37
door Joste
gilleko B. schreef:Mooie grote broden. Ben benieuwd naar de binnenkant!!

Afbeelding
Binnenkant
Afbeelding

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 14 mar 2021, 11:30
door gilleko B.
Mooie fijne open structuur. Ik.ben geen professionele bakker waarbij de begeleidende omstandigheden gelijk zijn en blijven voor een homogeen en uniform resultaat voor de klant zoals bij een profi. Maar dat maakt het juist weer leuk, iedere keer weer een beetje anders.




Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 14 mar 2021, 11:52
door Joste
gilleko B. schreef:Mooie fijne open structuur. Ik.ben geen professionele bakker waarbij de begeleidende omstandigheden gelijk zijn en blijven voor een homogeen en uniform resultaat voor de klant zoals bij een profi. Maar dat maakt het juist weer leuk, iedere keer weer een beetje anders.

Afbeelding
Structuur is goed, smaak ook. En daar doen we het toch voor. Alleen de vorm blijft nog een uitdaging. Maar oefening baart kunst.

Ik heb overigens ook een goed broodmes besteld: een Herder grandmoulin, op advies van Wouter Klootwijk
Afbeelding

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: zo 14 mar 2021, 13:31
door cremalover
Joste schreef: zo 14 mar 2021, 11:52
gilleko B. schreef:Mooie fijne open structuur. Ik.ben geen professionele bakker waarbij de begeleidende omstandigheden gelijk zijn en blijven voor een homogeen en uniform resultaat voor de klant zoals bij een profi. Maar dat maakt het juist weer leuk, iedere keer weer een beetje anders.

Afbeelding
Structuur is goed, smaak ook. En daar doen we het toch voor. Alleen de vorm blijft nog een uitdaging. Maar oefening baart kunst.

Ik heb overigens ook een goed broodmes besteld: een Herder grandmoulin, op advies van Wouter Klootwijk
Afbeelding
Beste meswat er is. Ik heb er twee teruggestuurd. Ieder na een paar dagen. Gevoelig heft.