Pagina 383 van 644
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 21 mar 2021, 21:46
door Joste
Prachtig! Beiden goed gelukt, toch?
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: zo 21 mar 2021, 22:48
door fransg
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 22 mar 2021, 07:27
door Joste
rogge?
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 22 mar 2021, 07:28
door cremalover
fransg schreef: zo 21 mar 2021, 22:48
3brods.JPGIMG_1251.JPG
Rozijnen of pruimen?
Ga ik ook eens proberen.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 22 mar 2021, 07:42
door bobbee
Ik denk brood mét roomboter.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 22 mar 2021, 08:25
door gilleko B.
cremalover schreef:Spanning in de deegbol brengen.
IMG_20210321_130919.jpg
Om het belang van het juiste ovenmoment te benadrukken.
De twee broden die gelijk in gewicht waren op verschillend tijdstip op de blakplaat gelegd.(45 minuten verschil).Kleinste was dus te vroeg.
Zie dikte verschil.
Ik geef niks om gewichten of temperatuur.
Maar het moment waarop zede oven ingaan probeer ik zo exact mogelijk te houden.
IMG_20210321_160300.jpg
IMG_20210321_160312.jpg
Dat tipte je de vorige keer inderdaad aan. Ik hoop dat ik het moment zie zodat ik er wat mee kan.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 22 mar 2021, 08:27
door gilleko B.
fransg schreef:3brods.JPG
IMG_1251.JPG
The three Stooges zijn weergaloos.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 22 mar 2021, 09:01
door fransg
Joste schreef: ma 22 mar 2021, 07:27
rogge?
er zit 150g volkoren zelfgemalen rogge in, inderdaad, naast 300g bloem en 120g zelfgemalen volkoren tarwemeel, 260g water, 100g rozijnen, 50g manenzaad en 14g zout
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 22 mar 2021, 09:02
door fransg
cremalover schreef: ma 22 mar 2021, 07:28
Rozijnen of pruimen?
rozijn
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 22 mar 2021, 09:13
door bobbee
[img]
https://up.picr.de/40807981pk.jpg[/img]
50% volkoren. Water gefilterd met mijn nieuwe Berkey waterfilter. Resultaat is geweldig ivm mijn vorige broden.