Pagina 384 van 644
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 22 mar 2021, 09:21
door Joste
Prachtig! Zou die waterfiltering daarbij een rol hebben gespeeld?
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 22 mar 2021, 09:28
door bobbee
Ik merk dat mijn desem veel luchtiger is. Dus ja. In mijn geval wel. Maar dat is uiteraard in vergelijk met ons kraanwater.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: ma 22 mar 2021, 13:03
door gilleko B.
bobbee schreef:
[img]
https://up.picr.de/40807981pk.jpg[/img]
50% volkoren. Water gefilterd met mijn nieuwe Berkey waterfilter. Resultaat is geweldig ivm mijn vorige broden.
Hervorragend!!!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: di 23 mar 2021, 12:04
door cremalover
Roggen met hydratatie ongeveer 75%.
Zoals te zien mooi op spanning en opgebold.
Alhoewel riggen gauw een kleverige brok wordt is het wel mogelijk om het te bollen.
Re: COVID-19 & de koffiewereld
Geplaatst: di 23 mar 2021, 12:06
door bobbee
En goed bebloemen.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: di 23 mar 2021, 15:09
door cremalover
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: di 23 mar 2021, 15:32
door bobbee
Dat is 100% rogge??
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: di 23 mar 2021, 16:08
door cremalover
bobbee schreef: di 23 mar 2021, 15:32
Dat is 100% rogge??
80% zelfgemalen rogge.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: di 23 mar 2021, 17:25
door Joste
Mooi hoor! Luchtiger dan je zou verwachten bij rogge. Wat voor oven gebruik je?
Verstuurd vanaf mijn SM-G960F met Tapatalk
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: wo 24 mar 2021, 16:18
door cremalover
Roggen met rozijnen.Vrij naar Frans Goddijn.