Pagina 395 van 490

Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: wo 24 mei 2023, 22:24
door bobbee
Wat leuk! Gaaf om de foto's te zien.

Nog pizza gegeten pizzahoofdstad Napels??

Afbeelding


Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: wo 24 mei 2023, 23:54
door Frup
Haha, zéker een heerlijke pizza gegeten. Maar gezien de aard van dit forum, daar geen foto van gemaakt… :lol:

Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: do 25 mei 2023, 03:46
door fransg
Fijne foto’s!
Meer mag best!

Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: do 25 mei 2023, 08:21
door gilleko B.
Ja leuke foto's, tis net alsof ik er zelf zit.





Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: do 25 mei 2023, 08:58
door Saritas
Gaaf Frup, enjoy :!:

Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: do 25 mei 2023, 09:53
door bobbee
Frup schreef:Haha, zéker een heerlijke pizza gegeten. Maar gezien de aard van dit forum, daar geen foto van gemaakt…
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


(ben je bij Da Mchele geweest? Of Sorbillo?)

Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: do 25 mei 2023, 10:09
door Frup
Nog een paar foto’s van het ‘museum’:

Afbeelding


Afbeelding


Afbeelding


That’s all folks.

Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: do 25 mei 2023, 10:14
door Frup
bobbee schreef: do 25 mei 2023, 09:53
Frup schreef:Haha, zéker een heerlijke pizza gegeten. Maar gezien de aard van dit forum, daar geen foto van gemaakt…
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding


(ben je bij Da Mchele geweest? Of Sorbillo?)
We zouden naar 400 Gradi, maar daar was geen plek. Toen naar Sannino, om de hoek.
Ben je daar bekend? In de wijk Quartieri Spagnoli stikt het van de pizzeria’s en ienieminie winkeltjes en barretjes.
Ik zou daar overal wel willen binnenstappen. Maar op een gegeven moment voel je dat er geen cafeïne meer bij moet. :D

Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: vr 26 mei 2023, 07:01
door Madencio
Heerlijk Italiaans, rokerig en bitter, maar op een goede manier. De goede espresso die je krijgt net als je Italië in rijdt vanuit Oostenrijk. Dat gevoel. Van Boot branderij overigens. Verstuurd vanaf mijn Pixel 7 Pro met Tapatalk



Re: Wat drink je nu?

Geplaatst: vr 26 mei 2023, 18:40
door Dirk Jan
Mijn eerste espresso van de dag is een Fascino Initio Mild uit de Pavoni. Lekker aards en chocolade. De tweede, ook uit de Pavoni, is een Malabar van het Brandhuys. Soepel, romig,cacao. Onlangs, door een speling van de omstandigheden was het mengsel 1/3 de Malabar en 2/3 de Initio Mild. Dit was een verrassend lekkere espresso! Een beetje zwaar, dik en rond met een vleugje van de zachte zuiverende wind van de Malabar. Dit heeft mij ertoe gebracht om vaker met 'de omstandigheden' te gaan spelen.