Pagina 468 van 642
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: wo 16 feb 2022, 18:42
door gilleko B.
gilleko B. schreef:fransg schreef:6DD2B182-4529-4EFB-A2D2-02358736549B.jpeg
Deze heeft ofwel een beroerte gehad, ofwel hij rookt pijp, ofwel een André van Duin.
️
️
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: wo 16 feb 2022, 20:27
door fransg
gilleko B. schreef: wo 16 feb 2022, 18:42ofwel een Android van Duin.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: wo 16 feb 2022, 22:16
door gilleko B.
fransg schreef:gilleko B. schreef: wo 16 feb 2022, 18:42ofwel een Android van Duin.
Ja vlug verbeterd, autocorrectie
️
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: wo 16 feb 2022, 23:57
door fransg
gilleko B. schreef: wo 16 feb 2022, 22:16
fransg schreef:gilleko B. schreef: wo 16 feb 2022, 18:42ofwel een Android van Duin.
Ja vlug verbeterd, autocorrectie
️
Ik vond het juist extra mooi zo
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: do 17 feb 2022, 12:53
door gilleko B.
Ja een Android van Duin, hoe zou dat eruit zien
️
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: di 22 feb 2022, 19:56
door Joste
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: di 22 feb 2022, 20:14
door fransg
verrukkelijk
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: di 22 feb 2022, 20:58
door bobbee
Dat is een lekker paar!
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: do 24 feb 2022, 14:30
door bobbee
[img]
https://up.picr.de/43091172bm.jpg[/img]
Ik werk nu met "stiff sourdough" 50% hydratatie. En dat werkt goed. Dit is een 50% vers gemalen meel / 50% bloem en lekket veel pomoen- zonnebloem - sesamzaad broodje met mooie oven spring door die stijve desem.
Ik ga ermee door.
Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.
Geplaatst: do 24 feb 2022, 15:11
door fransg
mooi!
Ik heb dat van de procenten hydratatie nooit goed begrepen.
zuurdesem heb ik 50% meel en 50% water, dat is helder, maar als er van alles bij komt vind ik dat verwarrend.
Ik zal eens minder water toevoegen
zonder over % na te denken