Pagina 468 van 642

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 16 feb 2022, 18:42
door gilleko B.

gilleko B. schreef:
fransg schreef:
6DD2B182-4529-4EFB-A2D2-02358736549B.jpeg
Deze heeft ofwel een beroerte gehad, ofwel hij rookt pijp, ofwel een André van Duin.

Afbeelding


Afbeelding



Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 16 feb 2022, 20:27
door fransg
gilleko B. schreef: wo 16 feb 2022, 18:42ofwel een Android van Duin.
;-)

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 16 feb 2022, 22:16
door gilleko B.
fransg schreef:
gilleko B. schreef: wo 16 feb 2022, 18:42ofwel een Android van Duin.
;-)
Ja vlug verbeterd, autocorrectie
Afbeelding


Afbeelding



Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: wo 16 feb 2022, 23:57
door fransg
gilleko B. schreef: wo 16 feb 2022, 22:16
fransg schreef:
gilleko B. schreef: wo 16 feb 2022, 18:42ofwel een Android van Duin.
;-)
Ja vlug verbeterd, autocorrectie
Afbeelding


Afbeelding
Ik vond het juist extra mooi zo

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: do 17 feb 2022, 12:53
door gilleko B.
Ja een Android van Duin, hoe zou dat eruit zien




Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: di 22 feb 2022, 19:56
door Joste
Weer een paar
Afbeelding

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: di 22 feb 2022, 20:14
door fransg
verrukkelijk

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: di 22 feb 2022, 20:58
door bobbee
Dat is een lekker paar!

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: do 24 feb 2022, 14:30
door bobbee
Afbeelding


[img]https://up.picr.de/43091172bm.jpg[/img]

Ik werk nu met "stiff sourdough" 50% hydratatie. En dat werkt goed. Dit is een 50% vers gemalen meel / 50% bloem en lekket veel pomoen- zonnebloem - sesamzaad broodje met mooie oven spring door die stijve desem.
Ik ga ermee door.

Re: Het grote broodbaktopic voor koffie drinkende broodbakkers.

Geplaatst: do 24 feb 2022, 15:11
door fransg
mooi!

Ik heb dat van de procenten hydratatie nooit goed begrepen.

zuurdesem heb ik 50% meel en 50% water, dat is helder, maar als er van alles bij komt vind ik dat verwarrend.

Ik zal eens minder water toevoegen ;-) zonder over % na te denken